11.sınıfta dershaneye gidilir mi?

Osmanjsjs

80+
Reaksiyon skoru
1
Şu an meslek lisesinde 11. sınıfta okuyorum. Bu yüzden fizik, kimya ve biyoloji derslerini göremiyorum. Üniversite sınavına ise sayısal alandan girmek istiyorum. Sizce bu sene dershaneye gitmeli miyim? Yoksa 11. sınıfta dershaneye gitmeyip YouTube gibi kaynaklardan dersleri ilerletsem yeterli olur mu? Ayrıca son sınıfta dershaneye gitmeyi de düşünmüyorum.

İkimizde aynı durumdayız, bende meslekte okuyorum 11. sınıfa geçtim. Ben bu sene Youtube den çalışıp, seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Bence son sene dershaneye gitmen daha rahat olur, çünkü daha taze bilgiler kalır kafanda. Staj işini yaz tatilinde yapıp yine bütün sene boyunca okula mı gidersin, yada sene boyunca stajda çalışıp yaz tatilinde mi yatarsın ben bilemem fakat son sene okulda aldığın eğitimler yeteceğini düşünmüyorum.

Bence hedefin çok çok yüksek deilse bence gerekyok dershane leri direk para duzağı olarak görüyorum

Bence hedefin çok çok yüksek deilse bence gerekyok dershane leri direk para duzağı olarak görüyorum
maalesef dershaneler eğer ki artık okul kazanmak istiyorsan zorundasın gibi bir şey haline geldi. tabii ki evde de çalışarak bir okul kazanılabilir fakat çok büyük azim ve çaba gerekiyor. kendi dersleri normal olarak çokta iyi değilse ilk 800k ya bile giremeyebilir. dershanelere para tuzağı denme sebebi evet çok yüksek fiyatlar istiyorlar fakat sınava hazırlayabiliyorlar. okuldaki eğitim artık tek başına yetmiyor...

İkimizde aynı durumdayız, bende meslekte okuyorum 11. sınıfa geçtim. Ben bu sene Youtube den çalışıp, seneye dershaneye gitmeyi düşünüyorum. Bence son sene dershaneye gitmen daha rahat olur, çünkü daha taze bilgiler kalır kafanda. Staj işini yaz tatilinde yapıp yine bütün sene boyunca okula mı gidersin, yada sene boyunca stajda çalışıp yaz tatilinde mi yatarsın ben bilemem fakat son sene okulda aldığın eğitimler yeteceğini düşünmüyorum.
Bende aynı durumdayım

çok başarılıysan başarının üstüne başarı katmak istiyorsan git ama başarısız biriysen dershaneye gidip başarılı olmayı bekliyorsan dershane sana hiçbirşey katmayacaktır sayısal derslere kafan basıyorsa her türlü evde de öğrenebilirsin

Son sene dershaneye bağlı kalmak istemiyorum, kendi planlarımı yapmak bana daha iyi geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hedefine göre değişir hedefin ne
100K civarı bir hedefim var, biraz zor olacak ama bu senenin TYT sorularına baktım, yaklaşık 15 tanesini çözebildim. Benim için asıl önemli olan AYT, onu nasıl halledeceğimi düşünüyorum

Son düzenleme:
her şey iradene bağlı eğer yapabileceksen internerten konuları öğren bir ton hoca ve video var çoğuda kaliteli hocalar. hem dersaneye vereceğin parayla baya bir kaliteli yayınlardan deneme falan alırsın dersaneye gitme yol derdi olmaz kafan rahat olur ama her şey iradene bağlı kendine güvenmiyorsan kesinlikle dersaneye git

bende 11 e geçtim ben asla gitmek istemiyorum ama gideceğim sanırım aile zoruyla

Şu an meslek lisesinde 11. sınıfta okuyorum. Bu yüzden fizik, kimya ve biyoloji derslerini göremiyorum. Üniversite sınavına ise sayısal alandan girmek istiyorum. Sizce bu sene dershaneye gitmeli miyim? Yoksa 11. sınıfta dershaneye gitmeyip YouTube gibi kaynaklardan dersleri ilerletsem yeterli olur mu? Ayrıca son sınıfta dershaneye gitmeyi de düşünmüyorum.
Sana bagli bir durum evde ilerlemeyi dene istersen 1 hafta baktin olmuyo cok gec olmadan yazil. Dershane mevzusu kisiden kisiye cok degisebilecek mevzu. Eger bir kac derste eksigin varsa ozel ders cok daha mantikli olur derdim. Ama sifira yakinsan dershaneye gitmek senin icin iyi olabilir

dershane işi bence boş yt'den izle
Tavsiyem anadoluya geç daha stajı falan olacak okulun MTOK kontenjanı istemiyorsan tabi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,714
Üyeler
183,158
Son üye
drkkdeem
Geri