Muhammed Hamza Bayık
80+ Bronze
O sırada thermaltakeThermaltake yıllardır bizden saklıyodu bi gecede ifşaladık para teklif ederlerse bölüşürüz
O sırada thermaltakeThermaltake yıllardır bizden saklıyodu bi gecede ifşaladık para teklif ederlerse bölüşürüz
Bu ne la gece gece patladım gülmekyenO sırada thermaltake Alıntıyı görüntüle o sırada izoly Alıntıyı görüntüle
ben avrupa araçlarını seviyorum peder normalde japoncu Fd6 honda istiyordu ancak bütçe yetmemişti zamanında oda en ekonomik olan lineayı aldıGayış gibi demen lazımdı (!)
Bende aynı şuan halbuki matematik çalışmam gerekiyordu. Diyorum ben izoly şakacı çocuk seniBu ne la gece gece patladım gülmekyen
ben avrupa araçlarını seviyorum peder normalde japoncu Fd6 honda istiyordu ancak bütçe yetmemişti zamanında oda en ekonomik olan lineayı aldı
La Necromancer git araba konusu aç orda konuş sizi her gördükçe daha da gülüypmBende aynı şuan halbuki matematik çalışmam gerekiyordu. Diyorum ben izoly şakacı çocuk seni
Benim babamda eskiden Mazda almıştı farları açılıp kapanan 2007 de mi ne çok iyidiben avrupa araçlarını seviyorum peder normalde japoncu Fd6 honda istiyordu ancak bütçe yetmemişti zamanında oda en ekonomik olan lineayı aldı
Gül işte ne güzelLa Necromancer git araba konusu aç orda konuş sizi her gördükçe daha da gülüypm
anlatamıyorum derdimi ...Gül işte ne güzel
Zaten gidiyom ben dizi izlemeye ders çalışıyodum arkada bi yandananlatamıyorum derdimi ...Mesaj otomatik birleştirildi:
Hep beraber gülelim
Bende aynı, Neyse sagopa açayım bariZaten gidiyom ben dizi izlemeye ders çalışıyodum arkada bi yandan
Ulan ne güzel zman gecioronuz ben sadece sabah Akşam Rocket league oyniom Ekran kartına deneyler yapıyorum öyle geçiyor zmanBende aynı, Neyse sagopa açayım bari
Ben yeni kapadım müziği dizi izleyeyim o kadar netflixe para bayıldım dizi indirmek çok işe yarıyorBende aynı, Neyse sagopa açayım bari
Bana kalsa bende aynı truckersMP gpu oc filan takılırım da olmuyor işte.Ulan ne güzel zman gecioronuz ben sadece sabah Akşam Rocket league oyniom Ekran kartına deneyler yapıyorum öyle geçiyor zman