Şu kasayı zamanında çok aradım sonra sistem almadım.Mega F/P olarak maxima V20 550 TL.LIAN LI 011 LANCOOL II MESH RGB WHIT MIDI ATX KASA
LIAN LI 011 LANCOOL II MESH RGB WHIT MIDI ATX KASA En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
çok tatlı yaSonradan mümkünse.LIAN LI 011 LANCOOL II MESH RGB WHIT MIDI ATX KASA
LIAN LI 011 LANCOOL II MESH RGB WHIT MIDI ATX KASA En Uygun Fiyat Garantisi,www.dfsbilgisayar.com
Mega F/P olarak maxima V20 550 TL.Silverstone Kasa Fanları - GittiGidiyor
Silverstone Bilgisayar kasa fanları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için kasa fanı almak istiyorsanız en uygun kasa fanları için hemen tıklayın.www.gittigidiyor.com
cm k501l360mm sıvı soğutucuyu üste veya yana koyabileceğim kasa arıyorum. Öneriniz nedir?
Güzelde üste veya yan tarafa 360mm sığmıyorSonradan mümkünse.LIAN LI 011 LANCOOL II MESH RGB WHIT MIDI ATX KASA
Mega F/P olarak maxima V20 550 TL.Silverstone Kasa Fanları - GittiGidiyor
Silverstone Bilgisayar kasa fanları GittiGidiyor'da! Bilgisayarınız için kasa fanı almak istiyorsanız en uygun kasa fanları için hemen tıklayın.www.gittigidiyor.com
360mm sıvı soğutma şeyisi çok önemliyse şu kasalarda yan tarafa takabilirsin.Güzelde üste veya yan tarafa 360mm sığmıyor