1100TL Klavye önerir misiniz??

Tasarım anlamında belki. Ama ses anlamında tokat manyağı yapar. GSP550 gorünus olarak cöp ama onu kulagima taktigim gunden beri baska kulakligin sesi iyi gelmiyor :D
e bi zahmet iyi gelmesin

Bende K68 RGB vardı hiç rahat edemiyordum G513 e gectim çok rahat. Sen rahat edebiliyor musun?
K68 rahat olmadığı ne var bilek desteği deme çünkü ben STRAFE MK.2 nin bilek desteğini bile kullanmıyorum kutusunun içinde boş boş duruyor yer kaplamaktan başka bir şeyi yok. Tuş dizayn olarak hiçbir klavyenin rahatlığına erişemez corsair, razer klavyesini itopyada test ettim klavyenin bir tek bilek desteği pamuk gibi rahat ama kullanıma geliyorum hantal kalıyor yazılımı desen aşırı karışık geliyor bana. Logitech güzel ama ses tekerleği bulunmuyor çoğu klavyesin de yazılımıda güzel duruyor. Ama şuan piyasadaki bütün klavyeleri es geçerim Corsair K100 modeli ülkemize gelirse tabi alacak adam bir GTX 1650 super parasını gözünden çıkarması gerek o klavyeyi alacaksa :D

K68 rahat olmadığı ne var bilek desteği deme çünkü ben STRAFE MK.2 nin bilek desteğini bile kullanmıyorum kutusunun içinde boş boş duruyor yer kaplamaktan başka bir şeyi yok. Tuş dizayn olarak hiçbir klavyenin rahatlığına erişemez corsair, razer klavyesini itopyada test ettim klavyenin bir tek bilek desteği pamuk gibi rahat ama kullanıma geliyorum hantal kalıyor yazılımı desen aşırı karışık geliyor bana. Logitech güzel ama ses tekerleği bulunmuyor çoğu klavyesin de yazılımıda güzel duruyor. Ama şuan piyasadaki bütün klavyeleri es geçerim Corsair K100 modeli ülkemize gelirse tabi alacak adam bir GTX 1650 super parasını gözünden çıkarması gerek o klavyeyi alacaksa :D
Evet bilek desteği. Kullanım anlamında Logi ile pek farkları yok. Ses tekerleği benim için gereksiz. Logi açık ara daha rahat.

corsair k95 al derim çok güzel klavye

Evet bilek desteği. Kullanım anlamında Logi ile pek farkları yok. Ses tekerleği benim için gereksiz. Logi açık ara daha rahat.
Ben ses tekerleğine o kadar alıştım ki eski klavyemdeki FN ile F4 tuşuna basmaktan ellerim ağrıyormuş.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kullanıcılarını sınava sokuyor
HyperX Cloud 2 kullanıyorum ama yeni alacaklara bu kulaklığı alacaklarına Corsair Void Elite RGB 7.1 öneriyorum daha düzgün bir ses ve daha yüksek ses hassasiyetine sahip hemde hem yazılımıda var.

Corsair K70 LUX

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,281
Üyeler
188,913
Son üye
ICelal
Geri