Öneri 1100tl logitech mouse önerisi

bundan 1 2 ay önce logitech g pro superlight 1200 e düşmüştü ordan almıştım keşke ozaman alsaymışsın

Haste şans işi kasalarda gıcırdama oluyor biraz daha bütçe ekleyerek gpx alman gerek en safe mouse o

hocam superlight ve ofis mouseleri dışında logitechin alınabilir mousesi yok emin olun. g502 falan var onlarda tuğla gibi ve çok kaba bir şekli var. özellikle ağır mouse sevginiz yoksa uzak durun.
Dostum alınma ama çocuk Logitech tercihim diyor ısrarla başka mouse öneriyorsun Logitech'in orta düzey mouseları kalitelidir, 2. el çok kullanılmamış G502 Lightspeed(kablosuz) veya G903 Lightspeed (kablosuz) mouse bulabilir bu fiyata, şahsen kendim g903 kullandım çok iyi bir mouse sıfır bakmak istiyorsa g502 hero(kablolu) veya g703 tercih edebilir, ya da yine 2. el G Pro Hero(kablosuz) veya pro x superlight bakabilir bulursa neden olmasın.

Dostum alınma ama çocuk Logitech tercihim diyor ısrarla başka mouse öneriyorsun Logitech'in orta düzey mouseları kalitelidir, 2. el çok kullanılmamış G502 Lightspeed(kablosuz) veya G903 Lightspeed (kablosuz) mouse bulabilir bu fiyata, şahsen kendim g903 kullandım çok iyi bir mouse sıfır bakmak istiyorsa g502 hero(kablolu) veya g703 tercih edebilir, ya da yine 2. el G Pro Hero(kablosuz) veya pro x superlight bakabilir bulursa neden olmasın.
g pro x superlight 2. el arıyorum hiç bulamadim 1100 tl ye

g pro'nun ptfe skatezleri bile yok switchleri (omron 50m) double click sorunlu berbat switchler. yanına kailh gm8.0 ve ptfe skatez alması lazım o zaman zaten superlight parasına gelcek.

ayrıca kalitesiz demedim logitechin kalite sıkıntısı yok. bahsettiğin mouselerin hepsi tuğla gibi hiç hafif mouse kullanmamış biri sorun etmez ben ilk defa xtrfy m4'den sonra elime alınca windowsta gezinmekte zorlanmıştım gitsin deathadder v2 falan alsın onları alcağına

bütçeyi biraz yükseltip g502 hero bakılabilir hocam uzun süre kullandım fakat ofis mousesine benzeyen yeni tasarım mouselerden sonra alışmak süre alacaktır eğer daha öncede bu tasarıma benzer mouse kullanmıyorsanız logitech mouselere alışmanız uzun sürer fakat alışırsanız başka mouselere geçmeniz çok zor oluyor

bütçeyi biraz yükseltip g502 hero bakılabilir hocam uzun süre kullandım fakat ofis mousesine benzeyen yeni tasarım mouselerden sonra alışmak süre alacaktır eğer daha öncede bu tasarıma benzer mouse kullanmıyorsanız logitech mouselere alışmanız uzun sürer fakat alışırsanız başka mouselere geçmeniz çok zor oluyor
g502 yapısı çok kötü bence ben kullanamam g502 hero

g502 yapısı çok kötü bence ben kullanamam g502 hero
ama eğer kullanabilirim ve bütçeyide 1100tlye zorlayarak çıkarıyorum diyorsanız mediamarktta g402 650tl o alınabilir ama 1100tl bütçe sizi zorlamıyorsa o bütçelere çok daha iyi mouseler var

Geri