bu sana mantıklı geliyor mu?Bilgisayarcıya 1155 pin anakarta uygun fan istedim 775 pin vermiş 2 ayağını taktım çıkaramıyorum
Bilgisayardan anlamıyor olsan bile mantıken düşününce cevaba ulaşman lazım.Bilgisayarcıya 1155 pin anakarta uygun fan istedim 775 pin vermiş 2 ayağını taktım çıkaramıyorum
1155 Pin Fan 775 Pin'e uysaydı büyük ihtimalle ona "1155" denmezdi :=)Bilgisayarcıya 1155 pin anakarta uygun fan istedim 775 pin vermiş 2 ayağını taktım çıkaramıyorum
Kardeşim üstünde yazıyor mu 775 pin diye boş yapma yardım istedikBilgisayardan anlamıyor olsan bile mantıken düşününce cevaba ulaşman lazım.
Ne kadar zekisin pc dahisi stok intel fanların üstünde yazıyo mu öğrende gel1155 Pin Fan 775 Pin'e uysaydı büyük ihtimalle ona "1155" denmezdi :=)
O zaman çok zeki kardeşim konuda "stok fan" diye belirteceksin. Belirtmediysen bu senin suçunKardeşim üstünde yazıyor mu 775 pin diye boş yapma yardım istedik
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne kadar zekisin pc dahisi stok intel fanların üstünde yazıyo mu öğrende gel
Böyle davranmanın da mantıklı düşünürsen yanlış olduğunu anlarsın Tabi yazı olarak yazdığım için büyük ihtimal kötü anlamda yazdığımı sandın.Kardeşim üstünde yazıyor mu 775 pin diye boş yapma yardım istedik
Ne kadar zekisin pc dahisi stok intel fanların üstünde yazıyo mu öğrende gel
Üstünde barkod var onu arattım konuyu nerden nereye çekiyorsun nasıl çıkarırım diyorum ne anlatıyorsun pini sağ çevirip yukarı çek yazsan yeticektiBöyle davranmanın da mantıklı düşünürsen yanlış olduğunu anlarsın Tabi yazı olarak yazdığım için büyük ihtimal kötü anlamda yazdığımı sandın.
Stok fansa zaten stok fan yazman lazım ve ek olarak işlemcine göre stok fan çıktığı için, bilgisayarcıya giderken benim işlemcim şu, şuna göre bir stok fan verir misin diyecektin. 755 pin yazmıyorsa nasıl öğrendin o pinde olduğunu onu da bilmiyorum.
Ne boş yaptınO zaman çok zeki kardeşim konuda "stok fan" diye belirteceksin. Belirtmediysen bu senin suçun
İnsan gibi yardım etmek istiyorum bana verdiğin cevaplara bak. Yemin ediyorum yardım etmek bile suç olmuş.Ne boş yaptın
Madem biliyorsun neden konu açtın?Üstünde barkod var onu arattım konuyu nerden nereye çekiyorsun nasıl çıkarırım diyorum ne anlatıyorsun pini sağ çevirip yukarı çek yazsan yeticekti
Ne boş yaptın