Samsung S21 ile iPhone 11 arasında kararsız kaldım. Alacağım telefonu en az 3-4 yıl kullanacağım. S21 daha güncel ama bir kaç sene sonra kasma yapmaya vs. başlar mı ondan korkuyorum biraz. Önerilerinizi bekliyorum.
Gündelik kullanımda şarjı nasıl gidiyor peki hocam?s21 arkadaşımda var 1 sene oldu hala kullanıyor mis gibi telefon öneririm
Araştırdım biraz. Kamera ve ekran açısından da S21 daha iyi duruyor. 4 yıl Android güncellemesi alacakmış. Muhtemelen alacağım S21'i. Daha önce giriş-orta seviye android telefonlar kullandığım için çekinmiştim biraz.1 gün götürüyor diyor, Iphone 11 alan arkadaşım da var o şarj sıkıntısı çekiyor epey.
Kamera olarak 11'den daha güzel, daha ucuz ve daha uzun ömürlü. İki arkadaşımdan da baktım ve yorumları böyle.Araştırdım biraz. Kamera ve ekran açısından da S21 daha iyi duruyor. 4 yıl Android güncellemesi alacakmış. Muhtemelen alacağım S21'i. Daha önce giriş-orta seviye android telefonlar kullandığım için çekinmiştim biraz.
Teşekkür ederim hocam.Kamera olarak 11'den daha güzel, daha ucuz ve daha uzun ömürlü. İki arkadaşımdan da baktım ve yorumları böyle.
Ne demek.Teşekkür ederim hocam.