Yardım 11k Koltuk Önerisi..

Canxz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
193
Bütçe
11000
Merhaba 11 K Bütçem var Önerebileceğiniz bir gaming koltuk varmı? gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum EXVEGA Andromeda 2025 düşünüyorum varmı öneriniz?

Merhaba 11 K Bütçem var Önerebileceğiniz bir gaming koltuk varmı? gün içerisinde sipariş vermeyi düşünüyorum EXVEGA Andromeda 2025 düşünüyorum varmı öneriniz?
biraz konforsuz ama neredeyse 5 senedir xdrive 15 li kullanıyorum 120 kiloyum hala derisi bile çatlamadı

EXVEGA Andromeda 2025 hakkinda bir bilgim yok yaklasik 3 senedir hawk fab v1 kullaniyorum memnunum hawk'in guncel koltuklarina da bakabilirsin

ziooooooooooooooooooooooooooooo

hawk future ve andromeda 2025 arasındayım

11k bütçe ile koltukta aradığın özellik vb isteklerin nelerdir ona göre yardımcı olayım rengi önemli mi değil mi belirtmen lazım yüksekli kol desteği yatabilmesi falan filan
siyah veya beyaz - mümkünse siyah beyaz karışık renk olması tercihimdir. 1.75- 70 kilo civarındayım. bütçeye uyan en iyisini almak isterim pek bilgim yok koltuk piyasası hakkında

siyah veya beyaz - mümkünse siyah beyaz karışık renk olması tercihimdir. 1.75- 70 kilo civarındayım. bütçeye uyan en iyisini almak isterim pek bilgim yok koltuk piyasası hakkında
Amazon Türkiye sayfasında ‘Hawk Gaming Chair Future Black Kumaş Oyuncu Koltuğu (Siyah)’ ismini aratırsanız, istediğiniz rengi ve uygun bütçeli seçenekleri bulabilirsiniz. Ayrıca ürünün açıklamasında özellikleri de yazıyor ve gayet tatmin edici.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,407
Üyeler
183,423
Son üye
buluytn4
Geri