kaz8kkkArkadaşlar imzamdaki sistemi iade ediyorum ve artık başka sistem alacağım lütfen internetten olmasın vatan vs olur
kankam kazık falan yazmaya çalışmadım elim makroya çarptı atııBiliyorum ama yapacak bir şey yok iki kere internetten alışveriş yaptım farklı sitelerden ikisinde de gelen bilgisayar bozuk çıktı
niye iade edyorsn sistem güzelArkadaşlar imzamdaki sistemi iade ediyorum ve artık başka sistem alacağım lütfen internetten olmasın vatan vs olur
.Biliyorum ama yapacak bir şey yok iki kere internetten alışveriş yaptım farklı sitelerden ikisinde de gelen bilgisayar bozuk çıktı
vatanda falan zor alırsanda vatan sana saplar adamlar geçen sistem yapmış içinde a320m k var dı dflkdfgArkadaşlar imzamdaki sistemi iade ediyorum ve artık başka sistem alacağım lütfen internetten olmasın vatan vs olur
Arkadaşlar imzamdaki sistemi iade ediyorum ve artık başka sistem alacağım lütfen internetten olmasın vatan vs olur
İncehesaptan satın aldım hocam oyunlarda ve masaüstünde anlık takılmalar yaşıyorum oyunlarda özellikle anı FPS düşüşleri oluyorhangi siteden aldınız da bozuk çıktı ve bozuktan kastınız ne yani. güzel sistem çünkü.
13.4K
internetten atma dedin ama vatanda vs zor bunu değerlendir güzel sistem
seninkini kasasıda kötü zaten kaça aldın o sistemi
format atmayı denediniz mi belki ssd den kaynaklı bir sorundur sadeceİncehesaptan satın aldım hocam oyunlarda ve masaüstünde anlık takılmalar yaşıyorum oyunlarda özellikle anı FPS düşüşleri oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
13.4K
ekran kartı kaynaklı olabilirİncehesaptan satın aldım hocam oyunlarda ve masaüstünde anlık takılmalar yaşıyorum oyunlarda özellikle anı FPS düşüşleri oluyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
13.4K
amd nın çılgınlıkları işte bende az çekmedim en son sinirlenip sistemi sattım dişldgDenedim hocam SSD değerleri de gayet iyi daha da uğraşmak istemedim iadeye verdim