12 ay taksitle peşin fiyatına satılıyor sizce hala alınır mı
Evet yapıştır
12 ay taksitle peşin fiyatına satılıyor sizce hala alınır mı
Soğutucu yetersiz kalıyor demişler genel olarak uyumlu ucuz hava soğutucu önerir misiniz bilginiz varsaEvet yapıştır
Bütçe söyle bana panpaSoğutucu yetersiz kalıyor demişler genel olarak uyumlu ucuz hava soğutucu önerir misiniz bilginiz varsa
Tam bir bilgim yok ama 1500-2000 gibiBütçe söyle bana panpa
Bilmiyorum bende 12 ay taksitle axess gözüküyor peşin fiyatınabenim premium falan da var ama 3 ay taksitten sonra fiyat artıyo 3 taksitle aldım niye öyle
Tam bir bilgim yok ama 1500-2000 gibi
Tamamdir çok teşekkürler kralAl bunu paşalar gibi kullanırsın ömürlük 2 fanlı 12cm 6 bakır boru mis ama o sistemin soğutucusunu bilmiyorum istersen biraz kullan test et aşırı yetersiz kalıyorsa al![]()
Thermalright Peerless Assassin 120 SE ARGB TL-C12C-S 120mm 6 x 6mm Isı Borulu AMD-Intel Uyumlu Hava Soğutucu – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
Mükemmel performans için altı saf Bakır ısı borusu ve optimize edilmiş hava akışı ve statik basınç çıkışı 120 mm fanlar.www.gaming.gen.tr
Ben de merak ediyorumparça markalarını öğrenemiyor muyuz iyi mi sizce tereddütteyim
Attığım sistem sanırım satıştan kaldırılmış aynı sistemin kasası farklı sadeceLink calısmıyor özellikler ne vardı acaba