no-name
80+ Silver
ithalat ücreti vardı normal o da kargolama ücreti de istiyorlar artıkHmm diğer gözüken ücretler ne ki alışveriii tamamlaya basmadım ben
şu an bitti sanırım o yüzden sepete ekleniyor ama hata veriyor 4200 den almak isteyen bakınabilir benceben ekledıgımde al dedıgımde miktar 0 oluyor sanırım bug olmuş.
black friday de kargo ücreti olmaz mı daO zaman almak isteyenlerin black fridayı beklemekten başka şansı kalmadı şimdilik
ama 2230 nerede 4200 nerede4.200'e almak ta karlı TR de 6k. ben 2 gün önce 2230liraya aldım.
O var bir de dimi kargo ücretini de silerler inşallah black fridaydeblack friday de kargo ücreti olmaz mı
Hocam ürünün stoğu bittiği için siz alamıyorsunuz yani birisi sizden daha önce almış o andaÜzgünüz. Bu ürünü artık seçtiğiniz satıcıdan alamazsınız. Ürünü Alışveriş Sepetinizin Kayıtlı Ürünler bölümüne taşıyacağız. Bu bölümde ürüne tıklayarak ürün bilgileri sayfasına dönebilir ve başka bir satıcıdan ürünü satın almayı deneyebilirsiniz.
böyle bir uyarı çıkıyor ne demek?
neyse şans artıkO var bir de dimi kargo ücretini de silerler inşallah black fridayde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam ürünün stoğu bittiği için siz alamıyorsunuz yani birisi sizden daha önce almış o anda
prime üyemisinizekleyince 4200 cıkıyor
hocam 2 gün önce bu konudan haberdar olsaydınız kaçırmazdınız. bu fiyatın buralara çıktığında fark etmende iyi hiç stok olmasa 5700'den alma ihtimalin vardı TR'de en ucuz ilan o, diğerleri 7k.ama 2230 nerede 4200 nerede
evtprime üyemisiniz
2 gün önce konudan haberdardım fakat işim çıkmıştı dışarı çıktım 5.30 da konu paylaşılmış ben 8 de eve geldim stok yoktuhocam 2 gün önce bu konudan haberdar olsaydınız kaçırmazdınız. bu fiyatın buralara çıktığında fark etmende iyi hiç stok olmasa 5700'den alma ihtimalin vardı TR'de en ucuz ilan o, diğerleri 7k.