🔥İndirim 12 LİTRE GOURMETMAXX AIRFRYER 🔥 KARGO+VERGİ DAHİL 🔥 2238 TL🔥

4200de iyi fiyat trye göre ama tabi daha indirimli halini gördükten sonra pahalı duruyor

Tamamlayabiliyorum ben suan ekran geliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet suan farkettim prime olmama ragmen cikiyor kargo
ss atsana

var gibi gözüküyo ama yok

Bende suan hala 3 k
sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 3 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle

1668851633533.png

sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle

1668851633533.png

bir de sepette 1 kere f5 basmam hata vermesine yetiyor büyük ihtimalle stock bitti fakat hala sepete eklenebiliyor sistem geç siliyor sanırım stock bitince

sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle

Alıntıyı görüntüle

kaldıki adres farklı girince kimisine göndermiyor gönderecegi adresede stok 0 a düsüp hata veriyor. 4200 e almayı denedim gene alamadım :D bi sıkıntı var yada trabzona göndermiyor.

kaldıki adres farklı girince kimisine göndermiyor gönderecegi adresede stok 0 a düsüp hata veriyor. 4200 e almayı denedim gene alamadım :D bi sıkıntı var yada trabzona göndermiyor.
Trabzonda değil sorun dert etme uşağum :D

Aha bak 4200 ede alamadım hatta bursa da tanış adresi girdim gene yok. Miktar sıfır düşüyor.
1668852065574.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,753
Üyeler
185,795
Son üye
monesta0000
Geri