ben de halen 4.2 gözüktü ama bir anda gitti fiyatla oynuyorlar büyük ihtimalŞuan kargo dahil 3 k dan stok girdi beyler ilgilenenlere duyurulur.
Bende suan hala 3 kben de halen 4.2 gözüktü ama bir anda gitti fiyatla oynuyorlar büyük ihtimal
alısverisi tamamla diyebiliyor musunuz ben adresten sonrasını göremiyorum sepete geri gönderiyor beniBende suan hala 3 k
Kargo ücreti eklenmiş hocamBende suan hala 3 k
Tamamlayabiliyorum ben suan ekran geliyoralısverisi tamamla diyebiliyor musunuz ben adresten sonrasını göremiyorum sepete geri gönderiyor beni
Evet suan farkettim prime olmama ragmen cikiyor kargoKargo ücreti eklenmiş hocam
ss atsanaTamamlayabiliyorum ben suan ekran geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet suan farkettim prime olmama ragmen cikiyor kargo
sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 3 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyleBende suan hala 3 k
bir de sepette 1 kere f5 basmam hata vermesine yetiyor büyük ihtimalle stock bitti fakat hala sepete eklenebiliyor sistem geç siliyor sanırım stock bitincesepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle
kaldıki adres farklı girince kimisine göndermiyor gönderecegi adresede stok 0 a düsüp hata veriyor. 4200 e almayı denedim gene alamadım bi sıkıntı var yada trabzona göndermiyor.sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle
Alıntıyı görüntüle
sepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle
Prime üyelere kargo bedava yazıyor fakat ödeme kısmında 1200 küsür tl kargo bedeli çıkıyorsepete eklemeden mağaza sayfasından bakarsan 30 k gösteriyor ithalat ücreti ile sepete ekleyip adres girince yine böyle
Alıntıyı görüntüle
Trabzonda değil sorun dert etme uşağumkaldıki adres farklı girince kimisine göndermiyor gönderecegi adresede stok 0 a düsüp hata veriyor. 4200 e almayı denedim gene alamadım bi sıkıntı var yada trabzona göndermiyor.