Rosita
80+ Silver
Dahası
Bunu alamayan çok kişi oldu eğer düşünen olursa diye öneri icabında bir tane atayım şuan indirimde 3000tl
h.o dostum bakalım biz alabilicez miAlıntıyı görüntüle
Aldım arkadaşlar saat 12.30 civarında bilginiz olsun düzeltmişler kargo parası olayını.
sansa geldi aldım sık kul. eklemiştim bir baktım stok diyor aldım heme ndarısı başınıza inşallah.h.o dostum bakalım biz alabilicez mi
Kaça aldınızAlıntıyı görüntüle
Aldım arkadaşlar saat 12.30 civarında bilginiz olsun düzeltmişler kargo parası olayını.
Hocam attığı ss'te fiyatı yazıyor aslındaKaça aldınız
2946 ya aldım hocam.Kaça aldınız
3000tl iyi gibi bunaBunu alamayan çok kişi oldu eğer düşünen olursa diye öneri icabında bir tane atayım şuan indirimde 3000tl
Kargo.ucretini duzeltmisler yazmışsınız da ondan sordum 2230 aldınız sandım2946 ya aldım hocam.
Bunu aldım 21 Aralık kargoya veriliş dedi iptal ettikBunu alamayan çok kişi oldu eğer düşünen olursa diye öneri icabında bir tane atayım şuan indirimde 3000tl
yok hocam ithalat depo ile 3000 oldu.Bir de kargo çıkmıştı 1000 e 4000 oluyordu o yyüzden düzeltilmiş dedim.Kargo.ucretini duzeltmisler yazmışsınız da ondan sordum 2230 aldınız sandım
He anladım ustam bende aynı fiyata aldım dayok hocam ithalat depo ile 3000 oldu.Bir de kargo çıkmıştı 1000 e 4000 oluyordu o yyüzden düzeltilmiş dedim.