12 Ocak Doğum Günüm Ne Alınabilir?

Savaş Satış

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
279
Merhaba. 12 Ocak doğum günüm ancak annem ve dayımla ne alacağımıza karar veremedik. Çokça düşünmeme rağmen aklıma bir şey gelmedi. Google'da arattım yinede bulamadım. Ne alabiliriz, yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Merhaba.12 Ocak’ta Doğum Günüm Ve Annemle Dayımla Ne Alıcağımızı Bulamadık.Ve Bayağı Düşündüm Bulamadım Googleden Arattım Bulamadım.Ne Alacağız Yardımcı Olur Musunuz?
Sana lazım bir şey yoksa almayın. Biriktirin parayı.

Merhaba. 12 Ocak doğum günüm ancak annem ve dayımla ne alacağımıza karar veremedik. Çokça düşünmeme rağmen aklıma bir şey gelmedi. Google'da arattım yinede bulamadım. Ne alabiliriz, yardımcı olur musunuz?

(c2 türkçe)

(c2 türkçe)
düzeltmene gerek yok

para ver de illa bişey almalarına gerek yok birde doğum günü çocuğuna sana ne alak diye sorulurmu fadslfdlsakmkfdlsa adı üstünde sürpriz bana hiç bişey almıyolar bi pasta alıyolar bu yıl ki doğum günümde onu da istemiycem canım istemiyor zaten

Doğduğun gün diye niye bir şey alman gerektiğin düşüncesi içerisine girdin ki ?
Ogün oruç tutarsın şükür için. 2 rekat da şükür namazı kılarsın '' Ya Rabbi bugün doğdum şu kadar yıl önce Elhamdulillah '' diye.
Tamamdır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,049
Üyeler
192,602
Son üye
mustafabora
Geri