Neler Yeni

12. Sınıf İçin Zorunlu Staj

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Erman Yıldırım
Şuan 11. sınıftayım sene yani 12 de zorunlu staj yapmam lazım bilişim bölümü okuyorum firmaları arayıp "Merhaba, iyi günler. Meslek lisesinde 11. Sınıf öğrencisiyim, seneye yani 12. sınıfta staj yapmak zorundayım. Bu konular hakkında görüşebileceğim birisi varmı?" tarzı şeyler söyleyip konuşmak istiyorum fakat firmaları internetten nasıl bulabilirim bilmiyorum onlarca var çünkü "Kartal Yazılım Firmaları" yazıp aratınca alakasız yerler çıkabiliyor firmaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz

MoOsFoOsy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Şahin Berkay Altun
normalde okulun staj yerinizi ayarlıyor olması lazımdı

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Okulunuzun staj yerinizi ayarlaması gerekiyor normal şartlarda.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
öğrenci staj yeri bulamayınca öyle oluyor diye biliyorum ben ama
knk 12.sınıf bilişim öğrencisiyim ve muhasebede staj yapıyorum sınıf 30 kişi anca 4-5 kişi bilişimle alakalı bir yerlere gidebildi çünkü yer yok bende aramıştım 11.sınıfta çoğu yerde kabul etmiyor zaten

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199092456241/
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
knk 12.sınıf bilişim öğrencisiyim ve muhasebede staj yapıyorum sınıf 30 kişi anca 4-5 kişi bilişimle alakalı bir yerlere gidebildi çünkü yer yok bende aramıştım 11.sınıfta çoğu yerde kabul etmiyor zaten
hocam 11.sınıftayım bu yaz 25 günlük stajım var bilişim okuyorum izmirde nerelere gidebilirim geçen sene aradım aradım en son telefoncu buldum orada yaptım

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Muhammet yazgan
hocam 11.sınıftayım bu yaz 25 günlük stajım var bilişim okuyorum izmirde nerelere gidebilirim geçen sene aradım aradım en son telefoncu buldum orada yaptım
knk benim bildiğim usta öğretici belgesi olması lazım gideceğin yerin usta öğretici belgesi olmazsa okul izin vermiyor bu kanunda bu sene gelmiş galiba çoğu yerde usta öğretici belgesi yok o yüzden iş bulmak çok daha zorlaştı

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL
knk benim bildiğim usta öğretici belgesi olması lazım gideceğin yerin usta öğretici belgesi olmazsa okul izin vermiyor bu kanunda bu sene gelmiş galiba çoğu yerde usta öğretici belgesi yok o yüzden iş bulmak çok daha zorlaştı
:/ bakalım metro ile hastaneye giderken oyun yazılım şirketi görmüştüm oraya sorarım

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Emirhan Doğan
öğrenci staj yeri bulamayınca öyle oluyor diye biliyorum ben ama
Hocam bilişim öğrencisi sayısına göre bir liste yapıyorlar ve birden fazla işletme oluyor listede hocaların önerdikleri yerlere git staj listesi geldiği gibi hocanın önerdiği işletmeye git aksi taktirde bazen maaşı geç yatıranlar vs. İşletmeler denk gelebiliyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Selim Tanır
Şuan 11. sınıftayım sene yani 12 de zorunlu staj yapmam lazım bilişim bölümü okuyorum firmaları arayıp "Merhaba, iyi günler. Meslek lisesinde 11. Sınıf öğrencisiyim, seneye yani 12. sınıfta staj yapmak zorundayım. Bu konular hakkında görüşebileceğim birisi varmı?" tarzı şeyler söyleyip konuşmak istiyorum fakat firmaları internetten nasıl bulabilirim bilmiyorum onlarca var çünkü "Kartal Yazılım Firmaları" yazıp aratınca alakasız yerler çıkabiliyor firmaları nasıl bulabilirim yardımcı olur musunuz
belediyeye basvur dostum onlar kesin yardimci oluyorlar ben saglik stajimi sariyer belediyesinde yaptim ustune para veriyorlar harclik tarzi

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
zPastwL
Steam
Steam ID
76561199092456241
Discord
zpastwl
Twitch
zPastwL
YouTube
zPastwL

MeMoLi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Mehmet Berat
hangi okulda okuyorsun dostum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normalde her halükarda okulun bulması lazım.
yok o durum sen bir yer bulamadığında geçerli

Top Bottom