12.sınıfa geçtim dershaneye gitmeli miyim

Reaksiyon skoru
6
Şu anki dönemde dershane fiyatları baya yükseldi onunla birlikte YouTube daki öğretmenlerin sayısıda yükseldi yks çalışmasını dershane ile mi yoksa YouTube+okul ile mi yürütmeliyim? Dershaneye gidip verim alamayan çok kişi duyuyorum önerilerinizi beklerim

Eğer ki planlı çalışırsan kendin de başarırsan. Olay sende bitiyor dershaneye gidenlerin çoğu zaten yarışmak için gidiyor. İstersen sen de sadece denemelerine gidebileceğim bir dershane bulabilirsin.

Dershaneye para vermek yerine günlük planını programını iyi oluştur zaten youtubedaki kaynaklar yeterli dershaneye yatıracağın parayı kaynak kitap almaya verirsen daha iyi olur bence

Okuldaki öğretmenlerin iyiyse dershane mantıksız bence. Okuldaki öğretmenler kötüyse ben açığa geçer dershane giderdim. Tabii maddiyat önemli.

Dershaneye 2 yıldır giden arkadaşım 700 k yaptı evde YouTube dan çalışan meslek mezunu ben 370k yaptım gerisini sen düşün

Şu anki dönemde dershane fiyatları baya yükseldi onunla birlikte YouTube daki öğretmenlerin sayısıda yükseldi yks çalışmasını dershane ile mi yoksa YouTube+okul ile mi yürütmeliyim? Dershaneye gidip verim alamayan çok kişi duyuyorum önerilerinizi beklerim
Ben gittiğimde psikolojim bozulmuştu. Hafta içi okul hafta sonu dershane... Ders çalışma konusunda iradeniz gelişmiş ise gidin eğer çok haşır neşir değilseniz gitmeyin bence.

Geri