120GB Dosyamı Bulamıyorum

Qairs

80+
Reaksiyon skoru
0
110-120gblık bir kişisel veri klasörüm kayıp. Harddisk kapasitesine bakıldığında yaklaşık 140gblık bir yerin dolu olduğu görünüyor fakat içindeki klasörleri seçtiğimde (gizli dosyalar dahil) 35gb gibi bir sonuç çıkıyor arıyorum aratıyorum ama klasörü bulamıyorum.

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    16.9 KB · Hit: 42
  • Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG2.PNG
    26.6 KB · Hit: 38
acaba steamden bir oyunu indire bastığınızdan (sadece 1 mb bile indirseniz oyun diyelim 100 gb ise dosyayı indirmeden otomatik 100gb yer almış olabiliyor bazı oyunlarda) dolayı yer açılmış olabilir mi? ben de de böyle olmuşta 80gb lık yer yoktu dosyayıda bulamıyordum sonra steamden oyunu sildiğimde yer açılmıştı

sanırım bir şey indirdin ve o dosya yer kapladı ama kurulumu vs. tamamlanmadı depolama alanı yeri kayıt olsun diye de o kısım dolu görünüyo anlatabilmişimdir umarım

110-120gblık bir kişisel veri klasörüm kayıp. Harddisk kapasitesine bakıldığında yaklaşık 140gblık bir yerin dolu olduğu görünüyor fakat içindeki klasörleri seçtiğimde (gizli dosyalar dahil) 35gb gibi bir sonuç çıkıyor arıyorum aratıyorum ama klasörü bulamıyorum.
Çok basit dostum "Folder Size" uygulamasını indiriyorsun PC'inde yer kaplayan her şeyi gösteriyor bazen sildiğimiz halde bile yer kaplayan dosyalar oluyor uygulamayı indir sorunun çözülür.

sanırım bir şey indirdin ve o dosya yer kapladı ama kurulumu vs. tamamlanmadı depolama alanı yeri kayıt olsun diye de o kısım dolu görünüyo anlatabilmişimdir umarım
ben tam anlatamadım ama aynısı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,493
Üyeler
188,945
Son üye
ReoxTR
Geri