120hz cok fark eder mi?

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
484
Merhaba beyler samsung 360hz oled 2 k alicaktim fakat satista degil 1 haftadir sizce 2k 240hz alsam pisman olurmuyum

E tm 240 hz olsun farkı anlayamazsın zaten. Kaldı ki 2k alıcam diyorsun, 2K da 360+ fps hangi oyunda alıcan reis
Cs valo apex cod frangpunk ve dlls le cogu oyun da aslinda 240 hz var ztn o yuzden bosuna alicam gibime geliyor

Merhaba beyler samsung 360hz oled 2 k alicaktim fakat satista degil 1 haftadir sizce 2k 240hz alsam pisman olurmuyum
FPS oyuncusuydun sen sanırsam senin için 1080p 24 inç bir monitör her zaman daha iyi olur

Hocam farkını neredeyse anlamazsınız ki boşa satmış da olmuyorsunuz. Oled bambaşka bir şey. Görüntü kalitesi için bile değer ki oledin ekran yenileme hızını geçtim teklonojisi sayesinde gecikmesi de baya az. Her türlü daha iyi. Alın geçin bence.

Hocam bi tane yüksek hz li ucuz monitör alın bı tane de oled alın desem size uygun olur mu
ucuz yüksek hz yok (yüksek hz 360 olması lazım çünkü 240 den gecicem) ve bu şekilde en ucuz 15z 16 k buna 20 k ona 36 k oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam farkını neredeyse anlamazsınız ki boşa satmış da olmuyorsunuz. Oled bambaşka bir şey. Görüntü kalitesi için bile değer ki oledin ekran yenileme hızını geçtim teklonojisi sayesinde gecikmesi de baya az. Her türlü daha iyi. Alın geçin bence.
görüntü önemli değil sadece gecikme hoşuma gitti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerek yok bence oled zevkinden mahrum olmaya değmez.
Madem öyle 1080p 540hz falan al bir anlamı olsun. 120hz için gerek yok bence
knk en ucuz 540 kalitesizler hariç 33k

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,687
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri