120mm kasa fanı önerisi

engasta

80+
Reaksiyon skoru
1
şu iki ürün arasından hangisini alıyım

Son düzenleme:
ID-Cooling kullanıyorum 7 adet, fiyatına göre en iyi fan diyebilirim. Eksi yönü var %70'den sonra ses yükseliyor. Daha göze hitap şık bir kasa için RGB alabilirsiniz. Sizin zevkinize kalmış.

Anakartınızın ARGB soketi olması gerek, kontrolcüsü yok yanında.
anakartım msı b550 gamıng plus tam olarak neresin'de soketi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

argb. anakartın uygulamasından değiştirebilirsin
msı mpg b550 gamıng plus anakartım bunun uygulaması falan var mı ben aldığım'dan beri pek kurcalamadım pcyi

msı mpg b550 gamıng plus anakartım bunun uygulaması falan var mı ben aldığım'dan beri pek kurcalamadım pcyi
msi center olması lazım

JRainbow kısmına takacaksınız da anakartın net fotoğrafını bulamadığım için işaretleyemiyorum.

JRainbow kısmına takacaksınız da anakartın net fotoğrafını bulamadığım için işaretleyemiyorum.
d404ad1b-73a5-463c-813e-aa418d9c36f5.jpg

bak orda 3 pinli beyaz soket var sağ üst köşede fanların argb kablosunu oraya bağlayacaksın. güç kablosunu da cha fan yazan bi soket bulup oraya takarsın güç soketleri 4 pin oluyor. dediğim fanları alırsan üçünün güç ve argb kablolarını birleştirip birer sokete bağlayabilirsin

bak orda 3 pinli beyaz soket var sağ üst köşede fanların argb kablosunu oraya bağlayacaksın. güç kablosunu da cha fan yazan bi soket bulup oraya takarsın güç soketleri 4 pin oluyor. dediğim fanları alırsan üçünün güç ve argb kablolarını birleştirip birer sokete bağlayabilirsin
tamam alıyorum o zaman gelince sana yazarım nasıl yapacağımı tarif edersin yada videosu falan varsa izleyip yaparım bir'de şunu alacağım https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12988#yorumlar bu site güvenilir mi ve benim pcyi karşılar mı şuan ki kullandığım power kötü ve gereksiz yüksek wattı

tamam alıyorum o zaman gelince sana yazarım nasıl yapacağımı tarif edersin yada videosu falan varsa izleyip yaparım bir'de şunu alacağım https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=12988#yorumlar bu site güvenilir mi ve benim pcyi karşılar mı şuan ki kullandığım power kötü ve gereksiz yüksek wattı
site güvenilir güç kaynağı fiyatına göre iyi

işaretlediğim yer argb girişi

böyle bi şema buldum aşağı yukarı bu şekil olacak bağlantı.

Ekler

• 1024.jpg
    1024.jpg
    179.6 KB · Hit: 89
  • Connection-20210720a.jpg
    Connection-20210720a.jpg
    139.5 KB · Hit: 83
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,849