kevx
80+
- Katılım
- 18 Ocak 2021
- Mesajlar
- 295
- Reaksiyon skoru
- 219
Adamın profilindeki mesajlara baktım harbiden doğru söylüyorsun.Paşam sen zaten itopya çalışanısın nereye çöküyorsun
Adamın profilindeki mesajlara baktım harbiden doğru söylüyorsun.Paşam sen zaten itopya çalışanısın nereye çöküyorsun
Bizde yalan olmaz bilgi eksikliği olabilir ama yalan olmazAdamın profilindeki mesajlara baktım harbiden doğru söylüyorsun.
Evet fakat çok sürmeden bittiA21 plus indirimin winnerı
harbiden adamlar 2 3 fazla satış olsun diye buraya eleman koymuş mesajları okurken geberdimBizde yalan olmaz bilgi eksikliği olabilir ama yalan olmaz![]()
Böyle yaparak daha fazla hate toplayacaklarının farkında değiller herhalde. Yer mi DA forum üyesi?harbiden adamlar 2 3 fazla satış olsun diye buraya eleman koymuş mesajları okurken geberdim![]()
![]()
Allah razı olsun itopyadan 17bine oled monitör aldık ama burada insanların zekası ile alay etmeleri kabul edilemezharbiden adamlar 2 3 fazla satış olsun diye buraya eleman koymuş mesajları okurken geberdim![]()
![]()
Yermi bu numaralarım donanım arşivi forum çocuğuAdamın profilindeki mesajlara baktım harbiden doğru söylüyorsun.
Hangi modeldi ve ne zamandı kral ?Allah razı olsun itopyadan 17bine oled monitör aldık ama burada insanların zekası ile alay etmeleri kabul edilemez
len üzüldüm şimdi bu hesabı kontrol eden güzel bi fırça yicek @aslan punch kusura bakma reis hiç gerçekci değilsinAllah razı olsun itopyadan 17bine oled monitör aldık ama burada insanların zekası ile alay etmeleri kabul edilemez