🔥İndirim .

İtopya ile alakam yok. Farklı şehirdeyim. İnanmayana bir şey yapamam tabi :) Yukarda bir arkadaş da yazmış, sepete atıp sürekli yenilemiş. Aynı şekilde aldım. İtopya iptal etmez de gönderirse, foto atarım buraya.
1 ürün alaydın inanırdım da 3 ürünü aynı anda ekleyip alman komik duruyor.

Ben sepete ekledim sonra stok yok dedi sepeti sildi fiyatı indirimsizken oldu bu ha bide

Valla hesap açtığıma da pişman oldum. Sadece sıcak fırsatlar sayfasını takip ediyordum. Üye olmaya gerek görmedim o yüzden. Konuda itopya şöyle katakulli yapıyor vs yazan bollaşınca, uğraşınca oluyor diye üye olup cevap yazayım dedim. Yazmaz olaydım. Dün de Vatan Bilgisayar konusunda benzer mesajlar vardı. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ne diyeyim :)
Valla hocam hiç inandırıcı gelmedi 🙂🙂🙂🙂🙂🙂

normalde ındırım geldıgınde fıyat degısır 30 dk ındırım gormedı bu kadar kısı ve stok bıttı nasıl oluyor
bende gormedım zaten ındırımı urunu 14500 den ekledım sepete sepette devamlı f5 attım zaten sonra geldı dırekt cektım zaten şans ısı cıdden ama ssd falan hıc dusmedı bende ona da denedım mesela

Valla hesap açtığıma da pişman oldum. Sadece sıcak fırsatlar sayfasını takip ediyordum. Üye olmaya gerek görmedim o yüzden. Konuda itopya şöyle katakulli yapıyor vs yazan bollaşınca, uğraşınca oluyor diye üye olup cevap yazayım dedim. Yazmaz olaydım. Dün de Vatan Bilgisayar konusunda benzer mesajlar vardı. İsteyen inanır, isteyen inanmaz. Ne diyeyim :)
aynen bir akıllı sizsiniz biz gerizekalıyız ayrıca parmaklarımız kangren olmuş f5 bile atamıyoruz

Ben sepete ekledim sonra stok yok dedi sepeti sildi fiyatı indirimsizken oldu bu ha bide
Aynısı bende oldu. Ben tek ürün için uğraştım bı de arkadaş aynı anda 3 ürün almış

Benim bot fiyatı yakalayamadan arkadaşlar yakalamış. 😂😂😂 Ne diyim güzel şans (!)

şu yazdığın yazı bile inandırıcı gelmedi aynı anda başka hesap oluşturup yarın 3 ürün daha alırsan belki inanırım

Gelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyin :) Gerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse :LOL:

BENCE BU REZİLLİĞİ SOSYAL MEDYAYA TAŞIYIP DUYURMAK LAZIM :ROFLMAO:

Gelirse fotoğraf atarım buraya, merak etmeyin :) Gerçi kargo barkodunu açık atsam da yapay zeka vs dersiniz ama neyse :LOL:
Şimdi mağazadan bir çalışanın evine kargo yapılır kutuları açar fotoğraf atar sonra açılmış ürünü sıfır fiyatı ile tekrar satarsınız , yapmayın en azından arkadaşlar açılmamış ürün alır

Geri