öyle valla alışkanlık olmuş heyecan oluyorduevet biliyorumda 22 si 7 si arası yine paylaşmışya o gelir sandım
İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.
Soracağım hiçbir "yer ben deli kâr ediyorum" demez, düşük kar dedikleri 19 bine sattıkları üründen 10 bin liradan fazla kâr etmek, bu da onlara az geliyorsa demek... Kimse bu adamların aldığı fiyatın altında sırf reklam için satacağına inanmaz.İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.
cidden yazık kaç gündür herkes bu saati bekliyor ama yine hiçbir şey yok stoklar çok az alabilenler normal kullanıcı mı belli değil.
Sektörün içinde olsan bu söylediğinin ne kadar yanlış ve saçma olduğunu bilirdin.Soracağım hiçbir "yer ben deli kâr ediyorum" demez, düşük kar dedikleri 19 bine sattıkları üründen 10 bin liradan fazla kâr etmek, bu da onlara az geliyorsa demek... Kimse bu adamların aldığı fiyatın altında sırf reklam için satacağına inanmaz.
Az önce geldi UPS ama kapıda iade ettim. Çoğunlukla UPS'e kargo biraz da itopyaya gıcık olduğumdan. 30'a 5070 alacağıma 30'a 9070 aldım. hem itopya kazanmasın hem ben daha fazla performans alayım. Amazondan gece 2'de verdiğim sipariş akşam 7 gibi geldi. ÜSTELİK PAZAR GÜNÜYDÜ. UPS ders alsın biraz.5070 aldım itopyadan ama nalet UPS kargomu perşembe getirmeyi öngörüyordu getirmedi cuma bugün oldu "en kısa süre içinde" mesajı bile geldi hala ortada yok. Haftasonu da dağıtım yapmıyorlarmış, muhteşem. NEDEN UPS NEDEN NEDEN @itopya.com