🔥İndirim .

itopyayı o kadar sevmiyom ki 67 sayfalık konuya yeni giriyom reklam diye

cidden yazık kaç gündür herkes bu saati bekliyor ama yine hiçbir şey yok stoklar çok az alabilenler normal kullanıcı mı belli değil.

Evde ekmek bitince daha çok üzülüyorum 😀

Ben aldım arkedeşler, 785742973629385098 ürünü sepete attıydım, sağolsunlar otomatik ödeyip, kargolamışlar. Sarı site ilan ücretide bedava...

İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.
İndirimler aslında çoğu firma için etkili bir reklam aracı. Donanım piyasasında kâr oranı aşırı düşüktür istediğiniz yere sorabilirsiniz çok ufak kâr paylarıyla satılır. O işlemcinin ciddi anlamda zararına satıldığını düşünüyorum, o aradaki zararı aslında reklam için ek bir bütçe gibi düşünebilirsin. Diğer firmalarda da geçerli bu.
Soracağım hiçbir "yer ben deli kâr ediyorum" demez, düşük kar dedikleri 19 bine sattıkları üründen 10 bin liradan fazla kâr etmek, bu da onlara az geliyorsa demek... Kimse bu adamların aldığı fiyatın altında sırf reklam için satacağına inanmaz.

cidden yazık kaç gündür herkes bu saati bekliyor ama yine hiçbir şey yok stoklar çok az alabilenler normal kullanıcı mı belli değil.

ps5 dualsense ekle diyince +17000 tl diyor ben mi malım fiyattan anlamıyom bunlar mı bizimle söylenmesi uygun olmayan yuvarlak organlar geçiyor ben anlamıyorum

Soracağım hiçbir "yer ben deli kâr ediyorum" demez, düşük kar dedikleri 19 bine sattıkları üründen 10 bin liradan fazla kâr etmek, bu da onlara az geliyorsa demek... Kimse bu adamların aldığı fiyatın altında sırf reklam için satacağına inanmaz.
Sektörün içinde olsan bu söylediğinin ne kadar yanlış ve saçma olduğunu bilirdin.

Cuma günü veya hafta sonu ürün alıp kargoya verilen oldu mu? Başka yerlerden cumartesi aldığım ürünler geldi tek itopya'dan cuma akşamı aldığım parça kaldı sistemi tamamlamak için, bayram öncesi kullanamayacağız belli ki

5070 aldım itopyadan ama nalet UPS kargomu perşembe getirmeyi öngörüyordu getirmedi cuma bugün oldu "en kısa süre içinde" mesajı bile geldi hala ortada yok. Haftasonu da dağıtım yapmıyorlarmış, muhteşem. NEDEN UPS NEDEN NEDEN @itopya.com
Az önce geldi UPS ama kapıda iade ettim. Çoğunlukla UPS'e kargo biraz da itopyaya gıcık olduğumdan. 30'a 5070 alacağıma 30'a 9070 aldım. hem itopya kazanmasın hem ben daha fazla performans alayım. Amazondan gece 2'de verdiğim sipariş akşam 7 gibi geldi. ÜSTELİK PAZAR GÜNÜYDÜ. UPS ders alsın biraz.

Ekler

• Screenshot_41.webp
    Screenshot_41.webp
    22.1 KB · Hit: 60
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,893
Üyeler
196,843
Son üye