Neler Yeni

12400f %90-80 kullanıyor

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Anonim Ankh
optimizasyon sıkıntısı olduğunu duymustum fakat bu kadar oldugunu tahmin edemedim. Soğutucu almak istiyorum öneri yaparsanız çok mutlu olurum..
aynı işlemciye ID Cooling SE 214 XT modelini kullanıyorum, kule tipi. Gayet memnunum ama alalı 1 yıl falan oldu, şu an hala pf mi bilmiyorum.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
Thermalright şuan f/p ordan 1000tl altı kule tipi soğtucu al gamingentr uygundu en son

Shyankh

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
673
İsim
Anonim Ankh
1, 2 ve 3. çekirdekleri göstermeye ayarlamışsın genel kullanıma bak ilk çekirdeklerde her zaman kullanımı yüksek olur
Bu arkadaşın dediği doğru, ben orayı kaçırmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yine de kule tipi soğutucu almanızı öneririm. :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Canpolat
Bu arkadaşın dediği doğru, ben orayı kaçırmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yine de kule tipi soğutucu almanızı öneririm. :D
hepinize tesekkur ederim degerli forumdaşlar... içimi bir nebze rahatlattınız en yakın zamanda önerdiğiniz soğutmalardan birini alacağım sağolun varolun <3

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,285
İsim
Draq123
hepinize tesekkur ederim degerli forumdaşlar... içimi bir nebze rahatlattınız en yakın zamanda önerdiğiniz soğutmalardan birini alacağım sağolun varolun <3
Rica bide ses önemliyse ona dikkat et ben pearless assasins aldım stok soğtucudan sonra ses artıyor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Gördüğünüz gibi durum bundan ibaret işlemciyi aşırı fazla kullanıyor. Ultra ayarlar & 1080p & dlss kalite modunda lütfen yardım edin
Gayet normal kanka ne var bunda anlamış değilim, işlemciyi kullanmasını niye istemiyosun, sistem gerekli görüyor ki kullanıyor, şaka gibisiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Murat Canpolat
Gayet normal kanka ne var bunda anlamış değilim, işlemciyi kullanmasını niye istemiyosun, sistem gerekli görüyor ki kullanıyor, şaka gibisiniz
Burada anlatmaktan istediğim kullanım yüzdesi doğru evet ama buna oranla aşırı ısınıyor mesela az önce 85 dereceleri gördüğüm için oyunu kapatmak zorunda kaldım acilen soğutucu almam gerekiyor..

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,758
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Burada anlatmaktan istediğim kullanım yüzdesi doğru evet ama buna oranla aşırı ısınıyor mesela az önce 85 dereceleri gördüğüm için oyunu kapatmak zorunda kaldım acilen soğutucu almam gerekiyor..
O zaman soğutucuyla önlem almanız gerekiyor, ısınması ve bu yüzdeleri görmesi çok normal

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
192
İsim
İsrafil can
Sistem bilgilerim i5 12400 f 16 gb 3600 mhz ram asus 6650 xt haziranda alınmış temmuzda kulanılmaya başlanılmış bi sistem

Top Bottom