aynı işlemciye ID Cooling SE 214 XT modelini kullanıyorum, kule tipi. Gayet memnunum ama alalı 1 yıl falan oldu, şu an hala pf mi bilmiyorum.optimizasyon sıkıntısı olduğunu duymustum fakat bu kadar oldugunu tahmin edemedim. Soğutucu almak istiyorum öneri yaparsanız çok mutlu olurum..
Bu arkadaşın dediği doğru, ben orayı kaçırmışım.1, 2 ve 3. çekirdekleri göstermeye ayarlamışsın genel kullanıma bak ilk çekirdeklerde her zaman kullanımı yüksek olur
hepinize tesekkur ederim degerli forumdaşlar... içimi bir nebze rahatlattınız en yakın zamanda önerdiğiniz soğutmalardan birini alacağım sağolun varolun <3Bu arkadaşın dediği doğru, ben orayı kaçırmışım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ama yine de kule tipi soğutucu almanızı öneririm.
Rica bide ses önemliyse ona dikkat et ben pearless assasins aldım stok soğtucudan sonra ses artıyorhepinize tesekkur ederim degerli forumdaşlar... içimi bir nebze rahatlattınız en yakın zamanda önerdiğiniz soğutmalardan birini alacağım sağolun varolun <3
Ses önemli hocam ama iyi sogutacaksa rahat oyun oynayacaksam bağırsın cokta önemli değil..Rica bide ses önemliyse ona dikkat et ben pearless assasins aldım stok soğtucudan sonra ses artıyor
Gayet normal kanka ne var bunda anlamış değilim, işlemciyi kullanmasını niye istemiyosun, sistem gerekli görüyor ki kullanıyor, şaka gibisinizGördüğünüz gibi durum bundan ibaret işlemciyi aşırı fazla kullanıyor. Ultra ayarlar & 1080p & dlss kalite modunda lütfen yardım edin
Burada anlatmaktan istediğim kullanım yüzdesi doğru evet ama buna oranla aşırı ısınıyor mesela az önce 85 dereceleri gördüğüm için oyunu kapatmak zorunda kaldım acilen soğutucu almam gerekiyor..Gayet normal kanka ne var bunda anlamış değilim, işlemciyi kullanmasını niye istemiyosun, sistem gerekli görüyor ki kullanıyor, şaka gibisiniz
O zaman soğutucuyla önlem almanız gerekiyor, ısınması ve bu yüzdeleri görmesi çok normalBurada anlatmaktan istediğim kullanım yüzdesi doğru evet ama buna oranla aşırı ısınıyor mesela az önce 85 dereceleri gördüğüm için oyunu kapatmak zorunda kaldım acilen soğutucu almam gerekiyor..