MuratCan23
80+
- Reaksiyon skoru
- 3
The last of us hocam oyun çok sinirli bir şekilde hazırladım forum postunu detayları unuttum yazmayı..Konuyla alakasız ama görüntüdeki hangi oyun hocam?
1miThe last of us hocam oyun çok sinirli bir şekilde hazırladım forum postunu detayları unuttum yazmayı..
Evet crackli
Normal, optimizasyon sıkıntısı falan çok fazla güce ihtiyaç duyuyor, normal olarak da o kadarını çekiyor.Gördüğünüz gibi durum bundan ibaret işlemciyi aşırı fazla kullanıyor. Ultra ayarlar & 1080p & dlss kalite modunda lütfen yardım edin
4060ti 8gb çift kanal 8+8 16gb ramEkran kartı ile işlemci ne tlo bu kadar yüksek olmamalı
optimizasyon sıkıntısı olduğunu duymustum fakat bu kadar oldugunu tahmin edemedim. Soğutucu almak istiyorum öneri yaparsanız çok mutlu olurum..Normal, optimizasyon sıkıntısı falan çok fazla güce ihtiyaç duyuyor, normal olarak da o kadarını çekiyor.
Cpu sıcaklığını genel gösteren şey var onu aç cpu usage cpu1 2 3 yapmaoptimizasyon sıkıntısı olduğunu duymustum fakat bu kadar oldugunu tahmin edemedim. Soğutucu almak istiyorum öneri yaparsanız çok mutlu olurum..