Neler Yeni

12400F Stok Soğutucu İle Isınır Mı

imribiy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
691
İsim
Emre
İlgilendiği Kategoriler
Hardware, operating systems, overclocking, mountaineering, simracing, motorsports
Steam
imribiy
Twitter
imribiy
Discord
dsc.gg/xos, imribiy#0001
Isınır, giriş seviyesi bile olsa bir kule tipi soğutucu tavsiyemdir

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
793
İsim
Fatih Ayhan
r23 testi yap bakalım 38 derece havada 82 görüyormuş max :D
adam render mı alıyor sürekli de r23 testinde çıktığı sıcaklık onu ilgilendirsin? Oyunlarda o sıcaklıklara çıkmıyorsa boşuna fan almaya ne gerek var?
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben de aynı işlemciyi kullanıyorum stok soğutucum var. Son bahar kış aylarında 75 dereceyi hiç geçmedi oyunlarda. Bu yaz aylarında da max 82 derece gördüm. Performans kaybı da yaşamıyorum. Render alacak olsam, bu tarz işlerim olsa zaten 12400F almazdım değil mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence işlemci performans kaybı yaşayacak kadar ısınmıyorsa soğutucu değiştirmeye gerek yok. Yine de 85 derece üstüne çıkıyorsa değiştirmek çok daha iyi olur.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
560
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Haziran ayında 85i görmedim oyunlarda sonrasında valorant da bile 100 derece oldu boşta 60-65lerde gezdi mecburen kule tipi aldık stok yetersiz

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
888
İsim
Göksel Gündüz
Ben kullandım benim kasada boşta 60-64 derecelerde oyunlarda 80-82 derecelerde çalışıyordu. Oyunda biraz fazla ısınıyor ama sorun çıkartmadı. Sadece Deadspace Remake oyunu oynarken 100 dereceye çıktığını gördüm fakat oyunun demosunu oynarken sorun yaşamadım, kapanmadı bilgisayar. Şu anda ben sıvı soğutucu aldım öyle kullanıyorum artık.

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Konu açmadan önce açacağınız konuyu forumda aratırsanız daha çabuk cevaplarınıza ulaşabilirsiniz.Aynı konudan yüzlerce var ve evet 90 dereceyi görüyor.
Bilmiyor olabilir veya aklına gelmemiş olabilir. Konu açtı diye kızmanın manası yok. Sizin açtığınız hiçbir konunun benzeri daha önceden açılmamış mıydı?

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,573
İsim
ismail
Bilmiyor olabilir veya aklına gelmemiş olabilir. Konu açtı diye kızmanın manası yok. Sizin açtığınız hiçbir konunun benzeri daha önceden açılmamış mıydı?
Herhangi bir kızma ifadesi yok cümlemde.Arama motoru ne için konulmuş foruma.Hasımlarımızı arayalım diye değildir herhalde?

Scuz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
84
İsim
Özgün Albayrak
Herhangi bir kızma ifadesi yok cümlemde.Arama motoru ne için konulmuş foruma.Hasımlarımızı arayalım diye değildir herhalde?
Bana azarlıyorsunuz gibi geldi nedense🤣dediğim gibi bilmiyor olabilir veya unutmuş olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,236
Üyeler
162,656
Son üye
Arda Barış
Top Bottom