125 cc naked motor önerisi

Prexzs

80+
Reaksiyon skoru
18
Arkadaşlar 2 hafta sonra a1 ehliyete yazılıyorum ve motora başlıyıcağım motosiklet sürmeyi bilmiyorım ama binek araba tır scoter felan şehir içinde kullanabiliyorum başlangıç olarak aklımda bir kaç model var madeller

Sym nhx 125 abs

bajaja pulsar ns 125 abs

qj moto 125 srk s abs

aklımda bu moddeller var motoru taksitle alacapım aklınızda önerileriniz varsa bekliyorum teşekkürler

qj motor un srk 125 abs yi şahsen kullanıyorum abs versiyonu kesinlikle üzeceğini düşünmüyorum

parça ve servis problemi çekiyormusunuz
ben sakaryada oturuyorum ve servis elinde yoksa getirtiyor sonra getirdiğinden emin olunca bırakıyoz vitesin içerden yayı kırıldı ama aktif olrak kardeşim kullanıyor ihtiyacından dolayı ama hor kullanıyor o biraz yani hor kullanmazsan parça geldiğinden emin olarak servise bırakırsan sıkıntı yaşamassın tabi her şey servislere görede değişiyor kimisi iyi kimisi kötü ama biz motoru servise bıraktıkmı en fazla 2 gün falan sürüyor işimiz hafta başı bırakmaya özen gösterirsende hafta sonu bedavadan beklemezsin şimdiden ne alırsan hayırlısıyla güzel günlerde kullan

ben sakaryada oturuyorum ve servis elinde yoksa getirtiyor sonra getirdiğinden emin olunca bırakıyoz vitesin içerden yayı kırıldı ama aktif olrak kardeşim kullanıyor ihtiyacından dolayı ama hor kullanıyor o biraz yani hor kullanmazsan parça geldiğinden emin olarak servise bırakırsan sıkıntı yaşamassın tabi her şey servislere görede değişiyor kimisi iyi kimisi kötü ama biz motoru servise bıraktıkmı en fazla 2 gün falan sürüyor işimiz hafta başı bırakmaya özen gösterirsende hafta sonu bedavadan beklemezsin şimdiden ne alırsan hayırlısıyla güzel günlerde kullan
teşekkür ederim düşüneceğim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,161
Üyeler
183,955
Son üye
Enderbey_
Geri