Neler Yeni

Yardım 125 CC SCOOTER ÖNERİSİ

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ferhat Bilgi
Bütçen varken RKSyi hiç düşünme.
Başlangıç motoru ya hani düşer kalkar başına büyük masraf açmasın diye dedim rks sonuçta parçası ucuzdur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam rks newlight ve newlight pro arasindaki fark nedir tam olarak hangisi tercih edilmeli
Bildiğim kadarıyla fark uok denecek kadar az ama yputube üzerinden daha bilir kişilere de bi bakınız derim

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ferhat Bilgi
Rks daha fazla masraf çıkarır. Hiç düşünme.
Benim arkadaşta var 2. El aldı hiçbir sorun çıkarmıyor kaç ay oldu alalı bu fiyata bende öyle performans beklemiyordum şans işi demekki arkadaşın motorda bir sorun yok

Bilmediğim motor olsa önermezdim

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Benim arkadaşta var 2. El aldı hiçbir sorun çıkarmıyor kaç ay oldu alalı bu fiyata bende öyle performans beklemiyordum şans işi demekki arkadaşın motorda bir sorun yok

Bilmediğim motor olsa önermezdim
Valla dostum şans işi bir yana bende de RKSnin iki tane elektrikli scooteri var akü değiştir ömürlük kullan bozulacak yeri yok çünkü. Benzinli scooter almayı tercih etmiyorum bu markalardan. Servisine bir uğrasan vazgeçersin zaten.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ferhat Bilgi
Valla dostum şans işi bir yana bende de RKSnin iki tane elektrikli scooteri var akü değiştir ömürlük kullan bozulacak yeri yok çünkü. Benzinli scooter almayı tercih etmiyorum bu markalardan. Servisine bir uğrasan vazgeçersin zaten.
Servisi için bir şey diyemem ama dediğin gibi şans işi sanayiden çıkamadığın da olur sanayi yüzü göstermeyen de ama ben newlight beğendim yani fp motoru diyebilirim arkadaşın gördüğüm ve kullandığım kadarı ile bilmesem önermezdim zaten

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,447
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Başlangıç motoru ya hani düşer kalkar başına büyük masraf açmasın diye dedim rks sonuçta parçası ucuzdur

Bildiğim kadarıyla fark uok denecek kadar az ama yputube üzerinden daha bilir kişilere de bi bakınız derim
rksnin masrafı daha fazla olur geçenlerde bi abim aldı rks scooter 125 lik (newlight değildi ayrıca 0 aldı) satıp nmax yada xmax almak istiyor

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ferhat Bilgi
rksnin masrafı daha fazla olur geçenlerde bi abim aldı rks scooter 125 lik (newlight değildi ayrıca 0 aldı) satıp nmax yada xmax almak istiyor
Doğrudur şans işi belli ki o model için de bir şey diyemem ben newlight için konuştum güzel motor allah var sağlamlığı vs bi honda yamaha yapmaz ama piyasası da 45 50 bin tl şimdi parasına göre değerlendiriyorum arkadaş alalı 1 kere ustaya götürmedi arızadan dolayı

Zaten rksnin her modeli çok sağlam demiyorum bu modeli güzel diyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,447
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Doğrudur şans işi belli ki o model için de bir şey diyemem ben newlight için konuştum güzel motor allah var sağlamlığı vs bi honda yamaha yapmaz ama piyasası da 45 50 bin tl şimdi parasına göre değerlendiriyorum arkadaş alalı 1 kere ustaya götürmedi arızadan dolayı

Zaten rksnin her modeli çok sağlam demiyorum bu modeli güzel diyorum
newlight bende düşündüm zamanında da bütçesi japona el verirken alınmaz.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
133
İsim
Ferhat Bilgi
newlight bende düşündüm zamanında da bütçesi japona el verirken alınmaz.
Buna katılıyorum başlangıç motoru dedi ya o yüzden düşme kalkma olduğu zaman problem yaşamasın diye bana kalırsa en iyi başlangıç motorlarından biri ybr debriyajlı düşünürse net tavsiyemdir

Top Bottom