tabii orası öyle ama 2 yıl daha motora binmesem şu an bi cbr 500R alıp garaja mı koysam diye de düşünmüyor değilimHer malın bir alıcısı vardır ama r125 biraz zor giden bir model fiyat olarak yüksek olduğundan insanlar onun yerine cbr 250 falan tercih edebiliyor cbr 125 düşünebilirsin sırf şekil olsun diye r125 almak istiyorsan da illa ki satarsın ha bugün ha yarın.
Yamaha tutulan bir marka her türlü satılır çok zarar etmezsinYZF R125 tarzı bir motor almak istiyorum, piyasası 250cc motor piyasasıyla neredeyse aynıalsam ben bir tane 125cc daha sonrasında satabilirmiyimi, satan oldu mu?
Nasıl masraflar mesela biraz bahseder misin ?Bence motor vs alma motor kolay değil bakımları çok fazla 2 sene garajda dursa bile götürdün mu sana birsuru masraf cikaricak
Hocam bende 125 lik ehliyet alacağım önceden ehliyet deneyimim yok.r25 için a2 ehliyet lazım, a2 ehliyetim olsa cbr 500r alırım zaten![]()
Şu piyasada satmanız öncesinden daha zor olur. Fiyatlar fazla yüksek, motora yeni başlayacak gençlerin çoğu bu fiyatları karşılayamıyor maalesef. Ama elbet satılır, sadece biraz uzun sürer. Ucuza koyarsanız daha hızlı gider.YZF R125 tarzı bir motor almak istiyorum, piyasası 250cc motor piyasasıyla neredeyse aynıalsam ben bir tane 125cc daha sonrasında satabilirmiyimi, satan oldu mu?
valla bende pek bilmiyorumHocam bende 125 lik ehliyet alacağım önceden ehliyet deneyimim yok.
ortalama ne kadar parayla 125cc lik ehliyet alabilirim?
bir de ne kadar sürer almam
ilk kasa cbr 125ler cok ucuz onlari onerirmisiniz?Cbr 125 ile başla sonra duruma göre alırsın benceAma piyasası olan bir motor her türlü satılacağından eminim R125'in.
2016 altini onermiyolardi banavalla bende pek bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
ilk kasa cbr 125ler cok ucuz onlari onerirmisiniz?