128 GB (4X32) Ram Önerisi

Parana çok yazık edersin

Sana fazlasıyla yeterli render için gpu yukseltmek coook daha mantıklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Beyaz istersen

Hocam dediğim gibi paradan yana sorunum yok, tamamen kaliteden yana sorunum var. Hazır 5080'li sistem topluyorken gerçekten sağlam bir şeyler arıyorum.

Hocam dediğim gibi paradan yana sorunum yok, tamamen kaliteden yana sorunum var. Hazır 5080'li sistem topluyorken gerçekten sağlam bir şeyler arıyorum.
hocam ekran kartı fiyatına ram alacağınıza şahsi görüşürüm rtx 5090 alın ram ide 96 gb yapın geçin işlemciniz ne bilmiyorum ama 9800x3d de basın geçin

hocam ekran kartı fiyatına ram alacağınıza şahsi görüşürüm rtx 5090 alın ram ide 96 gb yapın geçin işlemciniz ne bilmiyorum ama 9800x3d de basın geçin
9950x3D işlemcim, ekran kartını aldım bile hocam, geç artık onun için bir tık.

Ben de diyorum ki paradan ziyade sana lazım olan ekran kartı 3d işlemler için islemcinle ekran kartına bas paranı 64 gb şuan için fazla fazla fazla yeterli diyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben de diyorum ki paradan ziyade sana lazım olan ekran kartı 3d işlemler için islemcinle ekran kartına bas paranı 64 gb şuan için fazla fazla fazla yeterli diyorum
5080 yerine git 5090 al kesinlikle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,769
Üyeler
184,835
Son üye
_kariyerim54
Geri