Hayır hocam incelemelere bakın yeni modeller gayet serin çalışıyor bir laptop için. Sadece görünümüne bakıp eleştirmiş o videoda. Sıcaklığa bakmamış.Hmm , Abdullah Abinin Videosuna Konu Aldığı Gibi , Tuf Mühendisleri Hala Kötü Üretim Mi Yapıyor ?
Hayır hocam incelemelere bakın yeni modeller gayet serin çalışıyor bir laptop için. Sadece görünümüne bakıp eleştirmiş o videoda. Sıcaklığa bakmamış.Hmm , Abdullah Abinin Videosuna Konu Aldığı Gibi , Tuf Mühendisleri Hala Kötü Üretim Mi Yapıyor ?
ben bu laptopu asla önermem bizzat aldım hala kullanıyorum bir daha tuf almamHayır hocam incelemelere bakın yeni modeller gayet serin çalışıyor bir laptop için. Sadece görünümüne bakıp eleştirmiş o videoda. Sıcaklığa bakmamış.
Cpu güç limitini kaldırırsan 11800h one geciyor ufak farkla. Stok haliyle her türlü 5800h önde11800h daha önde duruyor
Acer kalitesiz mi?veya marka kalite açısından bu da olabilir
![]()
Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop fiyatlarını Akakçe ile takip et! Asus TUF F15 FX506HM-HN060 i7-11800H 16 GB 512 GB SSD RTX3060 15.6" Full HD Gaming Laptop özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Kalitesiz demedim.Acer kalitesiz mi?
"veya marka kalite açısından bu da olabilir" cümlesini kullanıyorsan Acer'e kalitesiz, Asus'a kaliteli demiş oluyorsun.Kalitesiz demedim.
Marka takıntısı varsa"veya marka kalite açısından bu da olabilir" cümlesini kullanıyorsan Acer'e kalitesiz, Asus'a kaliteli demiş oluyorsun.