Ricciardo
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,911
- İsim
- Mehmet
- Bütçe
- 12000
Herkese iyi forumlar, 12k bütçe ile laptop bakıyorum. Kafamda 1-2 model var bunlar arasından tavsiyeniz hangisidir veya ekstradan hangi modelleri önerebilirsiniz? Kayda değer fark olursa 12.5k zorlayabilirim ama değmesi lazım.
Ekran 17,3" olmalı, ünide çizim ve kodlama derslerinde, ayrıca bazı oyunlarda kullanacağım.
1. Model: Monster Abra A7 V13.1 17,3"
Bu modelin artısı Mux Switch, eksisi 8gb ram.
2. Model: Asus Rog Strix g17 g713ic hx 009
Bu model Asus marka olarak güven veriyor, raminin 16gb olması da güzel ancak mux switch yok ve ekran kartının güç değerini bulamadım.
3. Model: Gamegaraj Slayer 5XL-3050TI
Herhalde tek artısı fiyatının bi tık hesaplı olması, bir iki de hediyesi var ama hediyeleri sonra ayrıca da alabilirim şuan tüm bütçemi max performansa ayırmak istiyorum.
3050-3050Ti hemen hemen aynı şey ancak güç değerlerini bilmediğim modeller hakkında net konuşamıyorum maalesef. Bu bütçede önerilerinizi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. Ekran 17,3" 144hz ve ips olduktan sonra nihai amaç performans, şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.
@!ROGStrix! Kanka bi el atabilirsen sevinirim.
Ekran 17,3" olmalı, ünide çizim ve kodlama derslerinde, ayrıca bazı oyunlarda kullanacağım.
1. Model: Monster Abra A7 V13.1 17,3"
Bu modelin artısı Mux Switch, eksisi 8gb ram.
2. Model: Asus Rog Strix g17 g713ic hx 009
Bu model Asus marka olarak güven veriyor, raminin 16gb olması da güzel ancak mux switch yok ve ekran kartının güç değerini bulamadım.
3. Model: Gamegaraj Slayer 5XL-3050TI
Herhalde tek artısı fiyatının bi tık hesaplı olması, bir iki de hediyesi var ama hediyeleri sonra ayrıca da alabilirim şuan tüm bütçemi max performansa ayırmak istiyorum.
3050-3050Ti hemen hemen aynı şey ancak güç değerlerini bilmediğim modeller hakkında net konuşamıyorum maalesef. Bu bütçede önerilerinizi ve tavsiyelerinizi rica ediyorum. Ekran 17,3" 144hz ve ips olduktan sonra nihai amaç performans, şimdiden teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
@!ROGStrix! Kanka bi el atabilirsen sevinirim.
Son düzenleme: