Rica ederimteşekkür ederim buldum şimdi
3080 rog bulursan güzel olur şık kart veya gaming x trio falan ama bunlar biraz pahalı olur 12k ya asus tuf 3080 bulaiblirsin soğutma performansı mükemmelarkadaşlar rx 580 kullanıyorum ve bunu değişmek istiyorum artık sizce bu bütçeye alınacak en iyi ikinci el ekran kartı nedir bu arada 12k ve 10k için iki çeşit ekran kartı önerir misiniz
bi amd fanlık oldu bende biliyorum nvidia kadar konforlu hissetmem asla ama amd istiyorum ya3080 rog bulursan güzel olur şık kart veya gaming x trio falan ama bunlar biraz pahalı olur 12k ya asus tuf 3080 bulaiblirsin soğutma performansı mükemmel
5600 ve 6800 ikilisini kullandım darboğaz yapıyor oyundan zevk almazsın.6700XT en iyi seçim mi olur diyorsun yani
sisteme iyi bi ekran kartı takıp sistemi satmayı düşünüyorum zaten parçalarımda bi tek ekran kartım çok düşük bir modelde kalmış nakit para geçince iyi bir sıfır pc alma planım var6700xt alınıp geçilebilir, katılıyorum. 6800/6800xt çok daha sağlam ve fazladan 4gb ram avantajı var. 5600'e biraz fazla gelebilir ancak fiyatlar yakınsa 6800 (xt olmayan) fiyat farkı varsa 6700xt alınmalı. Eğer elden alacaksanız ve İstanbul dışındaysanız seçenekler çoğu zaman kısıtlı oluyor zaten.
İşlemci tarafında geliştirme yapmak istenirse Am4'te 5600'ün üstüne daha fazla yatırım yapılmamalı, işlemci güncellenecekse 7500f dahi olsa am5'e geçilmeli bence.
bana kalırsa nvida al satarken çok kolay satarsınbi amd fanlık oldu bende biliyorum nvidia kadar konforlu hissetmem asla ama amd istiyorum ya