Neler Yeni

12K'ya pc topladım sizce iyi olmuş mu?

İyi olmuş mu?

• Evet

Oylar: 3 37.5%
  • Hayır

Oylar: 5 62.5%

• Oy kullanan toplam üye
    8

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Ocak ayını bekleyeyim de dolar artarsa 2060'ı zor bulurum...
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam yüzüme vurmayın :) Nereleri kötü olmuş söylerseniz kendimi geliştirebilirim :)
Ben ocağın ortalarını bekliyorum dolar 8 i geçmez artık tahminim dolar 7tl olur benden tavsiye ;) benimde büyük isteğim bi 3070 + 5 5600x şuan boşta duruyor aoc c27g2ze monitörüm

Ocak ayını bekleyeyim de dolar artarsa 2060'ı zor bulurum...

Hocam yüzüme vurmayın :) Nereleri kötü olmuş söylerseniz kendimi geliştirebilirim :)
İstersen toplayayım pc

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Ben ocağın ortalarını bekliyorum dolar 8 i geçmez artık tahminim dolar 7tl olur benden tavsiye ;) benimde büyük isteğim bi 3070 + 5 5600x şuan boşta duruyor aoc c27g2ze monitörüm

İstersen toplayayım PC
Abi şu an maksimum 12k bir bilgisayara ihtiyacım var. Ocak ayını beklemek açıkçası gözümü korkutuyor. Online eğitimlere bile zor giriyorum. Yapmam gereken önemli işler var onlar da birikti. Ocak ayını bekleyebilir miyim bilmiyorum. Şu an 12k'ya bir bilgisayar toplasam nasıl bir şey olabilir? Galiba sinerjide baya pahalıya topladım

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Abi şu an maksimum 12k bir bilgisayara ihtiyacım var. Ocak ayını beklemek açıkçası gözümü korkutuyor. Online eğitimlere bile zor giriyorum. Yapmam gereken önemli işler var onlar da birikti. Ocak ayını bekleyebilir miyim bilmiyorum. Şu an 12k'ya bir bilgisayar toplasam nasıl bir şey olabilir? Galiba sinerjide baya pahalıya topladım
Ocak ortalarında rtx 3070 fiyatları düşecek çünkü stok olmuş olur o zamana ve 2070 super le aynı olucak

Evt sadece bir yerden toplarsan pahalıya gelir

Dahası  
Reaksiyon skoru
145
İsim
Umut Özkan
Ocak ortalarında rtx 3070 fiyatları düşecek çünkü stok olmuş olur o zamana ve 2070 super le aynı olucak

Evt sadece bir yerden toplarsan pahalıya gelir
farklı yerlerden toplayacağım da her an fiyat değişiyor insan takip edemiyor. Elime para geçsin de o zaman bir sistem toplarım forumla beraber o parayı en iyi şekilde harcarız (y):sneaky:

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam