ıade ederim xd5 paket alanlarla pilleri satacak bakkal arayacağız galiba skt kısa çıkarsa qwkldjjklşqwdqw
o son çare ya xdıade ederim xd
Verim kaybı olacaktır. Ama kullanım açısından pek bir sakıncası yok.Pilde skt oluyor mu? Skt filan yazmışsınız da durduğu yerde biter mi abi bu?
Primer yani kullan at pillerde skt. Ancak şöyle bi durum var ilan resmindeki varta longlifeların üretimi durduruldu. Yani en az bir kaçyıl önce üretilmiş ürünler gelme ihtimali çok yüksek. Long life serisinin yerine artık heavy duty serisini üretiyor varta. Benim tahminim gelecek olan pillerin skt lerinin 2025 sonuna doğru biteceği yönünde.piilerde skt oluyor evet, ama bayağı uzun oluyor, geçen pil almıştım baktım skt 2030 mesela. bunlarında inş uzun süre vardır daha skt'sine.
Sormadım ama gönderilir büyük ihtimallegöndericekler miymiş peki hocam onu sordunuz mu?
Böyle indirimleri nasıl buluyorsunuzVarta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack Fiyatı ve Özellikleri
Varta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Varta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kargo ücreti var 3 paket aldım ben öyle ucuza geldi
burdan https://t.me/firsatatiklacomBöyle indirimleri nasıl buluyorsunuz
niye reklam amaçlı paylaşımdan uyarı yedinlaVarta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack Fiyatı ve Özellikleri
Varta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack fiyatı, modelleri ve teknik özellikleri Teknosa'da. Varta Llx Alkalın 12Aa Kalem Pil Ozel Promo Pack en uygun fiyatlarla Teknosa'dan alınır.www.teknosa.com
Kargo ücreti var 3 paket aldım ben öyle ucuza geldi