Neler Yeni

13.000tl ye bilgisayar ve te Önerisi

omer_34

80+ Silver
Hocam teşekkür ederim attığınız cihazların aynısı hepsiburada da var ayrı ayrı almak yerine hepsiburadan alsam sorun olurmu
Mesaj otomatik birleştirildi:

isterseniz hepsiburada linkini atıyım hepsi aynı fiyat
istediğiniz yerden alabilirsiniz ben en uygun olan fiyatlarla paylaştım. nereden aldığınızın bir önemi yok hocam. hayırlı olsun.

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
istediğiniz yerden alabilirsiniz ben en uygun olan fiyatlarla paylaştım. nereden aldığınızın bir önemi yok hocam. hayırlı olsun.
Hocam sizin topladığınız sistemin hepsi toplam 9900 tl ye denk geliyor doğrumu @omer_34 monitör ve kasa olmadan

Amd ryzen yerine önerebilceğiniz daha uygun fiyatlı işlemci varmı

omer_34

80+ Silver
Hocam sizin topladığınız sistemin hepsi toplam 9900 tl ye denk geliyor doğrumu @omer_34 monitör ve kasa olmadan

Amd ryzen yerine önerebilceğiniz daha uygun fiyatlı işlemci varmı
benim önerdiğim sitelerden alırsanız daha uyguna geliyordu. apu toplayacağın için bu bütçede daha iyi işlemci öneremem. 2.el almadığınız için. sizin için en uygun senaryoyu söyledim hocam elimden daha fazlası gelmez. dinlemek uygulamak size kalmış. sıfır alacağım dediğiniz için çok bir seçeneğiniz yok.

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
benim önerdiğim sitelerden alırsanız daha uyguna geliyordu. apu toplayacağın için bu bütçede daha iyi işlemci öneremem. 2.el almadığınız için. sizin için en uygun senaryoyu söyledim hocam elimden daha fazlası gelmez. dinlemek uygulamak size kalmış. sıfır alacağım dediğiniz için çok bir seçeneğiniz yok.
Hocam zaten sizin attığınız sitede 9900 ben kendim bir sistem buldum onu atıyım isterseniz size

Bu sistem çok mu kötü hocam fiyatı ucuz olduğu için

omer_34

80+ Silver
İşlemci : Ryzen 5 5600G
Anakart : Asrock A520M
RAM : Team Elite 8Gb ( mümkünse 2 tane alın bütçeyi zorlarsa sonra takarsınız problem değil.)
M.2 SSD : Wd Sdbpnpz 256gb
Kasa : Everest Blazon 250w psu kasa
İşlemci soğutucusu : Dark freezer X93

9000tl tutuyor hocam. Sadece attıklarımı alın bi bilgisayarcıya götürün montajlasınlar. geriye kalan 4000tl ile de pek bir telefon öneremiyorum çünkü monitörü 1000tlye alsanız bile 3000tlye anca 2.el iphone 7 falan denk gelir. yine de kasa en uyguna ve performanslı olarak böyle geliyor.
burada paylaştığım linklerden alırsanız 9000 tutuyor(tek slot ram ile). şimdi kontrol ettim ram dün attığımda 550tl idi zamlanmış. buradan alırsanız yine aynı hesaba gelir. 9000tlye denk gelir.

Bu sistem çok mu kötü hocam fiyatı ucuz olduğu için
sistemi göremiyorum linki düzenlermisiniz ?

RayqHS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Rayq61
Hocam aslında 13 bin bütçe telefonumu Satınca olucak yani şuan elimde yok öyle olsa telefonumu satman zaten şuan sadece ders için yeticek bir bilgisayar Yok mu
tablet al bilgisayar bulman zor

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
Hocam ailem 2 al almaya ikna oldu ama 2. El parça parça kabul etmiyor toplu alırsam 2. El kabul ediyorlar böyle bir sistem varmı

@omer_34

omer_34

80+ Silver
Hocam ailem 2 al almaya ikna oldu ama 2. El parça parça kabul etmiyor toplu alırsam 2. El kabul ediyorlar böyle bir sistem varmı

@omer_34
gtx 1650-1660-1660s-1660ti sistemler araştırın bulabilirseniz bunlar alınabilir. veya size ilk mesajımda kombinasyon şeklinde vermiştim. o şekilde her sistem alınabilir bu bütçede. biraz araştırın hemen bulacaksınız diye bir şart yok.

monitör kalan bütçeye göre söylenebilir hocam. 2.el piyasasını bilmiyorum farklı bir konu açıp sorarsanız daha iyi olur kasayı aldıktan sonra.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,054
İsim
Ali
Yurtdışı olarak Tecno Camon 20 Pro gibi bir cihaz almanı tavsiye ederim. 5 civarında fiyatı var. 7.5 bandında 5600G sistem alırsın tamamdır. iPhone 7-8 gibi cihazlar alınmaz. Yakında desteği kesilince elinde nur topu gibi WhatsApp' a dahi giremeyen cihazın olur. 6-6S emekli oldu.

omer_34

80+ Silver
Yurtdışı olarak Tecno Camon 20 Pro gibi bir cihaz almanı tavsiye ederim. 5 civarında fiyatı var. 7.5 bandında 5600G sistem alırsın tamamdır. iPhone 7-8 gibi cihazlar alınmaz. Yakında desteği kesilince elinde nur topu gibi WhatsApp' a dahi giremeyen cihazın olur. 6-6S emekli oldu.

hocam iphone bence de pek iyi bir seçenek değil ama bu bütçelerde düşünülebilir. attığınız telefon y.d

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun

Hocam telefon kısmını düşünmesine gerek yok telefonu ayarladım zaten sadece bilgisayar lazım ve ben bunu buldum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,931
Üyeler
161,360
Son üye
gymfedaisi
Top Bottom