Neler Yeni

13.000tl ye bilgisayar ve te Önerisi

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
Hocam bilgisayarda sıfır şart gerekirse kötü olsun ama yinede sıfır olsun tek şart işlemci 10. Nesil gerisi en kötüsü olabilir

MertE.K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mert Eren Koçsan
Hocam bilgisayarda hiç oyun oynamayacağım sadece hafif oyun oynarım oda belki
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam şimdilik masaüstü olursa daha iyi olur ilerde güçleştirebilirim yani zaten bilgisayar şuanlık ders için istiyorum oyun oynayacak vaktim yok
apu işlemcili bir sistem zaten ağır bir oyun oynayamazsın fakat dediğin gibi hafif oyunları oynayabilir gündelik işlemlerini rahatça halledebilirsin ileride de dilersen grafik kartı alıp takabilirsin bütçene göre bence iyi bir ikili

1905

80+ Silver
Hocam peki masaüstünde parçaları daha sonra değiştirebiliyormuyuz

Hocam telefon 4k bütçe ayırdım
Söylediğim gibi alırsan ilerde yükseltebilirsin evet. Bu bütçede en iyi bu sistemler alınabilir

Sıfır şart ise r5 5500u işlemcili laptoplar var onlara bak. Attığın işlemci tarihi eser sınıfından

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
Söylediğim gibi alırsan ilerde yükseltebilirsin evet. Bu bütçede en iyi bu sistemler alınabilir

Sıfır şart ise r5 5500u işlemcili laptoplar var onlara bak. Attığın işlemci tarihi eser sınıfından
Hocam bide bunu buldum nasıl https://ty.gl/4vs1qaxy42kyu

Bide bu var https://ty.gl/c77xho4c5ehot
Ve hocam sıfır şart mecburen ailem sadece sıfıra izin veriyor bu bütçeye 9500 tl ye kadar masaüstü PC yok değilmi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,440
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Merhaba 12/13 bin tl ye bilgisayar ve telefon önerir misiniz? telefon ikimci el /yenilenmiş fark etmez bilgisayar sıfır yada yenilenmiş olabilir çok bişey beklemiyorum yaşım küçük olduğu için çok kaliteli şeye gerek yok iş görecek birşeyler önerirseniz sevinirim
Bilgisayar yerine tablet olabilir mi?

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,300
İsim
umut şahin
Merhaba 12/13 bin tl ye bilgisayar ve telefon önerir misiniz? telefon ikimci el /yenilenmiş fark etmez bilgisayar sıfır yada yenilenmiş olabilir çok bişey beklemiyorum yaşım küçük olduğu için çok kaliteli şeye gerek yok iş görecek birşeyler önerirseniz sevinirim
ikisi birlikte çok zor

Alpend

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Alperen duygun
@omer_34 hocam bunlar nasıl masaüstü buldum

Alınabilirmi sizce bana güzel geldi

İsimbulamajim

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,440
İsim
Ehm
Discord
isimbulamajim
Tablete bağlı

Ama tablet sıfır olması gerek önceliğim bilgisayar
Aşağıdaki 800 TL kupon ile 13.649 TL'e iniyor. Tabletin ekranı ve işlemcisi çok iyi. Google olmaması ile ilgili endişelerin varsa MicroG ile direk GMS yüklenebiliyor ve bu sayede Google uygulamaları sorunsuz çalışıyor. Aurora Store ile de Google Play Store'da olan tüm uygulamaları indirebiliyorsun.

Top Bottom