Hocam izmirdeyim elimde aşağı yukarı 7000/8000 arası bir şey kalıyorhangi şehirdesiniz ve toplam ne kadar bütçeniz kaldı hocam ? bu kasa pahalı.
Hocam 1. Sistemi alabilirim bende konun olarak bana çok iyi yerde olduğu için içime sindi ama 1. Sistem oyun oynatırmı peki 2. Sistemde psu bozuk diyor yine aynı fiyata gelmiyormuHiçbir ilana kefil değilim test etmeden almanızı da önermiyorum. ama iyiden kötüye göre sıraladım.
verdiğiniz bütçe monitör dahil ise biraz bütçeyi aşmanız gerekebilir. 1 ve 2. ilandaki sistemler baya hoşuma gitti. eğer bütçe el verirse 1. sistemi alıp bitane de monitör alınabilir. en iyi sistem o ama bütçeyi aşamıyorum derseniz 2. sistemin fiyatı çok iyi. çoğu oyunu oynayabilirsiniz ayrıyeten monitöre de bütçe artacaktır. diğer ilanlar da alternatif olarak verdiğim ilanlar. tabii ki pazarlık yaparsanız işiniz kolaylaşır. tekrar söylediğim gibi hiçbir sisteme kefil değilim test edip içinize sinerse almanızda fayda var.
açıklamalara bakmadım hocam psu bozuk ise çok yanaşmayın. monitöre para yetiyorsa 1. sistemi yapıştır geç sorunsuzsa. oynatır merak etme. bu bütçede tabii ki tüm oyunları yüksek ayarlarda oynayamazsın ama düşük orta ayarlarda her oyunu oynarsın. en önemli nokta am4 soket olduğu için yükseltmeye müsait. ekran kartı problemsiz ise satıp üstüne biraz daha ekleyip yükseltirsin ilerde zaten. işlemcin gayet iyi.Hocam 1. Sistemi alabilirim bende konun olarak bana çok iyi yerde olduğu için içime sindi ama 1. Sistem oyun oynatırmı peki 2. Sistemde psu bozuk diyor yine aynı fiyata gelmiyormu
Tamamdır hocam teşekkür ederim eğer pazarlık yapabilirsem 1. Sistem alabilirim peki 500/1000 tl ye monitör bulabilirmiyimaçıklamalara bakmadım hocam psu bozuk ise çok yanaşmayın. monitöre para yetiyorsa 1. sistemi yapıştır geç sorunsuzsa. oynatır merak etme. bu bütçede tabii ki tüm oyunları yüksek ayarlarda oynayamazsın ama düşük orta ayarlarda her oyunu oynarsın. en önemli nokta am4 soket olduğu için yükseltmeye müsait. ekran kartı problemsiz ise satıp üstüne biraz daha ekleyip yükseltirsin ilerde zaten. işlemcin gayet iyi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2.el monitör fiyatları hakkında bilgim yok maalesef. onun için yeni konu açabilirsiniz. belki ailenize rica ederseniz bi 500tl daha yardım ederlerse 1500e bulursunuz diye tahmin ediyorum.Tamamdır hocam teşekkür ederim eğer pazarlık yapabilirsem 1. Sistem alabilirim peki 500/1000 tl ye monitör bulabilirmiyim
bu sistemde çıkartmaz. ekran kartın zaten 75w tüketiyor işlemcin de 65w tüketiyor ikisi topladığın zaman 140 tüketiyor. rahat yeter. ilerde yükseltme yapacağınız zaman düşünürsünüz onu çok dert etmeyin.Hocam 1. Güç kaynağı 400w yazıyor sorun çıkarırmj
Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama biraz daha araştırdım ve bu nu bulduk klavye mouse monitör her şeyi var ve 7000 tl https://shbd.io/s/juEhsbW5 @omer_341. sistemi test ettikten sonra bi problemle karşılaşmasam alır geçerdim ben. hem sana da yakınmış. valoda 200-250fps altına inmez, gow, ac creed,cyberpunk,witcher gibi oyunlarda düşük ayarlarda 60fps bile veriyor. gta5 yüksek ayarlar 100fps. bu bütçede daha iyisini bulman için tek tek toplaman gerekir ama hazır bulmuşken alınır.
size attığım bunu 3e katlar 5e böler bi sistem. karar sizin.Hocam tekrar rahatsız ediyorum ama biraz daha araştırdım ve bu nu bulduk klavye mouse monitör her şeyi var ve 7000 tl https://shbd.io/s/juEhsbW5 @omer_34
Hocam bide bu bütçelere dizüstü güzel bir bilgisayar varmı bundan hariç başka dizüstü bilgisayar da lazımsize attığım bunu 3e katlar 5e böler bi sistem. karar sizin.
ayrı bir konu açmanız lazım. bilgim yok.Hocam bide bu bütçelere dizüstü güzel bir bilgisayar varmı bundan hariç başka dizüstü bilgisayar da lazım