Neler Yeni

13 OCAK MİLLİ BİM FELAKETİ (ANA KONU)

ZCan

80+ Bronze
Arkadaşlar ana konuyu öyle herkes açabiliyor mu bilmiyorum ama forum çok kalabalık oldu çok boş konu var her yerde. Herkes buraya yazsın yaşadıklarını forumda kirlilik olmasın

yanlış bir şey yapıyorsam şimdiden özür dilerim forumda kirlilik olmasın diye açmak istedim
Ben masayı alacaktım aldım yeter o bana mouse kulaklıkda alırdım ama bütçeyi masaya verdim

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Ben masayı alacaktım aldım yeter o bana mouse kulaklıkda alırdım ama bütçeyi masaya verdim
hocam masa nasıl peki büyükmü sağlammı malzeme kalitesi nasıl onuda merak ediyordum ben

ZCan

80+ Bronze
hocam masa nasıl peki büyükmü sağlammı malzeme kalitesi nasıl onuda merak ediyordum ben
Şuan bende değil akşam teslim alıcam ayırttırdım parasını verip eve geçerken alıcam

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,808
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Niye 1 klavye gelmemiş, Aktüelde klavye olmadığı için Bim'e gitmedim.
Aslında Trust Mantis Mikrofon Alacaktım . Ama Almadım.Sizce nasıl satın alanlar varmı?

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Niye 1 klavye gelmemiş :(
Aslında Mikrofon Alacaktım Mantis Olanı Ama Almadım
bende klavye alacaktım bime birsürü eşy gelcek diye haberler çıkınca sevinmiştim ama malesef
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şuan bende değil akşam teslim alıcam ayırttırdım parasını verip eve geçerken alıcam
eline ulaşınca görüşlerini bildir bizle mutlaka merak eden vardır

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Niye 1 klavye gelmemiş, Aktüelde klavye olmadığı için Bim'e gitmedim.
Aslında Trust Mantis Mikrofon Alacaktım . Ama Almadım.Sizce nasıl satın alanlar varmı?
Bimden rampage drop plus bekliyorum 300 280tl ye 😂😂😂

VorleN

80+ Silver
Allah size akıl fikir versin. Sanki başka mouse kalmadı piyasada. Deli misiniz divane misiniz
Biz bişey yapmadık kaos olacağını bildiğimiz için yanımıza bişey alalım dedik bıçak aldık 20 yaşlarında birisi önümüze geçmeye çalıştı izin vermedik bıçak doğrulttu bize bizde çıkardık hareket falan yaptık sonra bişey demeden gitti sonra beklemeye devam ettik.

Burakcmc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Burak cimic
bi kere fare alcaktım bim açıldığı gibi kapmışlar

daha bu sabah geldi ayılar yaa

Biz arkadaşla gittik ben mouse alacaktım oda kulaklık alacaktı bir tane adam geldi daha mağaza açılmamıştı önümüze geçmeye çalıştı bizde izin vermedik bize bıçak çekti bizde felaket olacağını bildiğimiz için bizimde elimiz boş değildi çektik kelebekleri salladık bi sonra gitti mağazadan mağazaya ilk giren biz olduk kulaklık vardı ama mouse yoktu büyük ihitmalle kasiyer mouse yi başkasına ayırmıştı. Bende diğer mağazalara gitmeye uğraşmayıp eve döndüm.
👌🏻

Allah size akıl fikir versin. Sanki başka mouse kalmadı piyasada. Deli misiniz divane misiniz
Biri sana bıçak çekse ve yanında bıçal olsa naprsıj sjfkflrkdkdeleiemrmmdkd

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
👌🏻

Biri sana bıçak çekse ve yanında bıçal olsa naprsıj sjfkflrkdkdeleiemrmmdkd
Kanka ben bıçak çekilmesine şaşırıyorum zaten. Sanki piyasda mouse kıtlığı var. 200tlye zibiliyon tane mouse var zaten. Hadi ekran kartı falan olsa neyse de la mouse mouse. Sanki ne kadar önemli olabilir

Top Bottom