Merhabalar, sonunda
Gold oldum ve bunu sizlerle de paylaşmak istedim.
İlk kayıt olduğumda buraya çok yabancıydım. Daha önce hiç forum ziyaret etmemiş, mesaj dahi atmamış biri olarak geldim.
Bilgisayar parçalarına, oyunlara çok meraklıydım. Hala da öyleyim gerçi.
Kendimi sürekli bu konuda geliştirmeye çalıştım. Foruma üye olmadan çok öncelerinde Donanım Arşivi kanalını takip ediyordum.
Ve cesaretimi toplayıp ilk konumu açtım. Ve ilk konum:
Arkadaşlar selam. Sürekli donanım arşivi videolarını izleyip bir şeyler öğrenmek istiyorum. Sizlerden de bilmem gereken şeyleri öğrenmek isterim. Bunları kesin bilmen gerekiyor dediğiniz şeyleri yazar mısınız? Teşekkür ederim. 😊
forum.donanimarsivi.com
Konuyu açtığımda, linç yiyeceğim aklımın ucundan geçmemişti. Sırf konu içeriğinde
"Ben bir kız olarak" dediğim için linç etmiştim.
@keremcnsz24 yanımda olmuştu sağ olsun. Bu konudan sonra forumu bırakma aşamasına gelmiştim neredeyse ki bırakmadım.
Şimdi göğsümü gere gere söylüyorum.
"Ben bir kız olarak bu forumda Gold oldum."
Biraz zaman geçti ve artık sistem toplamaya insanlara yardımcı olmaya başlamıştım.
Pek dinlemiyorlardı beni ama yardımcı olduğuma inanıyordum.
Bilgisayar almaya çalışıyordum o zamanlar ve sistemler konusunda çok bilgilenmiştim.
Ucuz sistemler topluyordum, öneriler konuları açıyordum. Özellikle Gamegaraj'ı çok fazla övüyordum, hala da övüyorum.
En çok okunan konumda bu olmuştu zaten, kendisi gurur kaynağımdır. Belki de birçok kişiye Gamegaraj sistem aldırabilmişimdir.
Öncelikle selamlar, Forumdaki bir çok kişi GameGaraj sitesine ve hazır sistemlerine güvenmiyor. Bu konu içerisinde merak edilen bazı soruları cevaplayacağım. GameGaraj güvenilir mi? Neden GameGaraj'a güvenmeliyim? Game Garaj, Türkiye'nin en büyük Masaüstü Bilgisayar-OEM ürünleri dağıtım...
forum.donanimarsivi.com
Ama artık sıkıldım sistem toplamaktan. Artık oyun konusunda önerilerde bulunuyorum.
Velhasıl kelam, güzel dostluklarda edindim, kötü dostluklarda.
Birçok kişiye teşekkür ederim. Özellikle;
-
@Abdullah Hacıgül -
@Mehmet Yılmaz -
@keremcnsz24 -
@Yasin Çelik -
@White Ravens -
@Doğukan Fidan -
@intel pentium -
@Furkan Aslan -
@TECHNO -
@DonanımFikir
Unuttuklarım olabilir, affola.
- "Bu konuyu neden açtın? Ne gerek vardı? Gold olduğuna mı gururlanıyorsun?" diyenler olabilir.
Ben sadece içimden geçenleri yazmak istedim. Ve evet Gold olduğum için gururluyum.
Hepinize iyi günler dilerim.