13 PM'DEN 17 GEÇİLİR Mİ?

diekatze

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
631
13 pro max kullanıyorum pili yeni değiştirdim. Sizce iPhone 17 geçmeye değer mi?

13 pro max kullanıyorum pili yeni değiştirdim. Sizce iPhone 17 geçmeye değer mi?
Tam geçilecek seri bence 18 serisine hiç geçilmez sonraki seneye 20. yıl lansmanı olacağından 20. yıla kadarda bu kadar rahat götürmeyebilir 13'ler.

Tam geçilecek seri bence 18 serisine hiç geçilmez sonraki seneye 20. yıl lansmanı olacağından 20. yıla kadarda bu kadar rahat götürmeyebilir 13'ler.
Bir yer var 0 cihazı 6 taksit yapıyor 86 binden veriyor mantıklı geliyor aslında.

Bir yer var 0 cihazı 6 taksit yapıyor 86 binden veriyor mantıklı geliyor aslında.
Sıfır cihaz alma konusunda telefonculara hiç güvenmiyorum maalesef siz güveniyorsanız yapabilirsiniz

Sıfır cihaz alma konusunda telefonculara hiç güvenmiyorum maalesef siz güveniyorsanız yapabilirsiniz
Neden güvenmiyorsunuz? Geçiş için ne diyorsunuz? Mantıklı mı sizce

Geçiş mantıklı
Zaten alındığında yapılması gereken şey imei vs kontrolü, yapmadan almam. Fiyattaki vade farkı da mantıklı bence. Sadece kararsız kaldım 13 pm de satmayacam ilk etapta

daha güncele geçmiş olursun geçeceksen geç
ben olsam şahsen üstüne 4-5k daha koyup s26 ultra alırdım çıkmasına pek uzun süre kalmadı zaten

Son düzenleme:
geçme derim tüketim çılgınlığı olur geçmen o telefon hala çok iyi kamerasıda işlemciside bataryasıda 17 alırsan downgrade yersin işlemci dışında çoğu konuda aşağı düşersin bence kal ileride pm serilerine veya biraz daha gelişirse 20 ye falan bakarsın

Geri