imei kontrolüyle olmuyor adam içindeki herhangi bir aksanı söküp sahtesi ile değiştirmiş olabilir bunu anlamanızın yolu yokZaten alındığında yapılması gereken şey imei vs kontrolü, yapmadan almam. Fiyattaki vade farkı da mantıklı bence. Sadece kararsız kaldım 13 pm de satmayacam ilk etapta
O kadar sürekli telefon değiştirecek biri değilim. 21 den beri 13 pm kullanıyorum. 17 aldığımda da satmayı düşünmüyorum ikinci telefon olarak 13 pmden devam ederim büyük ihtimalle. Ama mantıklı bir geçiş mi değil mi orası aklımı karıştıryor2.elde 18 serisi cıkınca değer kaybeder ki 18 serisinde tasarımsal dfeğişikliğe gitmesse pek bir değişen özellik koymazlar. yani kullanmak için alıyorsan tabii ki mantıklı ama güncel tutayım yeni seride satarım dersen değmez geçmeye. ben hala 14pm i değişmedim hala yeterli görüyorum.
kesinlikle mantıklı apple yazılım konusunda asla sıkıntı cıkarmaz zaten donanımda garanti olsa da para cıkacaksın yani kullanım olarak en mantıklı cihaz gibi hem yeni nesil ben 120hz hemde işlemci iyi bir kullanıcıyı her yönden tatmin eder dynamic ada gayet güzel bir detay 13pm den geçince tek bunun için bile değdi dersinO kadar sürekli telefon değiştirecek biri değilim. 21 den beri 13 pm kullanıyorum. 17 aldığımda da satmayı düşünmüyorum ikinci telefon olarak 13 pmden devam ederim büyük ihtimalle. Ama mantıklı bir geçiş mi değil mi orası aklımı karıştıryor
17 6 taksitte 86.500kesinlikle mantıklı apple yazılım konusunda asla sıkıntı cıkarmaz zaten donanımda garanti olsa da para cıkacaksın yani kullanım olarak en mantıklı cihaz gibi hem yeni nesil ben 120hz hemde işlemci iyi bir kullanıcıyı her yönden tatmin eder dynamic ada gayet güzel bir detay 13pm den geçince tek bunun için bile değdi dersin
Bütçe işi hocam. Bütçe varsa neden o olmasın. Bana sorarsanız ise bir telefona hiçbir koşulda 150k verilmez. Eninde sonunda alo diyorsunuz. Tabbi profosyenel çekimler oyun oynayanlar var ama bunu kalan birçok telefonda yapıyor. İphone dışı önersem iphone düşmeni Android fan boyu Olcam ondan ekstra bir şey demiyorum. Sadece bütçeniz varsa ben 150k verebiliyorum derseniz verin. Yok ise tavsiyem 17pro için zorlamanınız olur. 13pm de 3 kamera var 17 de 2. 17 ye geçerseniz bazı koşullarda sizi tatmin etmez. Birde boy farkı olcak en çok. Size kalmış nasıl kullanıyorsanız ne için kullanıyorsanız ona göre alın.17 6 taksitte 86.500
17pro 6 taksitte 127 ye geliyor
17 pro max 6 taksitte 150
Hangisini tercih edeyim sizce?
150 cidden çok. Aradaki 40 bin farkla pro almak mantıklı mı onu kestiremiyorum yaBütçe işi hocam. Bütçe varsa neden o olmasın. Bana sorarsanız ise bir telefona hiçbir koşulda 150k verilmez. Eninde sonunda alo diyorsunuz. Tabbi profosyenel çekimler oyun oynayanlar var ama bunu kalan birçok telefonda yapıyor. İphone dışı önersem iphone düşmeni Android fan boyu Olcam ondan ekstra bir şey demiyorum. Sadece bütçeniz varsa ben 150k verebiliyorum derseniz verin. Yok ise tavsiyem 17pro için zorlamanınız olur. 13pm de 3 kamera var 17 de 2. 17 ye geçerseniz bazı koşullarda sizi tatmin etmez. Birde boy farkı olcak en çok. Size kalmış nasıl kullanıyorsanız ne için kullanıyorsanız ona göre alın.
3. Kamera ve a19pro var. Ha bana sorarsanız 40k evet çok ama ben video çekiyorum perfonsta istiyorum deseniz iphone tarafında mecbur. Ya da 16pro 16pro maxe yöneliceksiniz.150 cidden çok. Aradaki 40 bin farkla pro almak mantıklı mı onu kestiremiyorum ya
3. Kamera ve a19pro var. Ha bana sorarsanız 40k evet çok ama ben video çekiyorum perfonsta istiyorum deseniz iphone tarafında mecbur. Ya da 16pro 16pro maxe yöneliceksiniz.
Oyun içinde redmi 13 pro plus var ikinci telefonum onu kullanıyorum geneldeÇok video çeken biri değilim ya fotoğrafta öyle. Nişanlım ile birlikteyken foto vs çekiniyorum genelde
3. Kamera ve a19pro var. Ha bana sorarsanız 40k evet çok ama ben video çekiyorum perfonsta istiyorum deseniz iphone tarafında mecbur. Ya da 16pro 16pro maxe yöneliceksiniz.
Yani hocam bütçe işi. Para varsa verin alın. Yoksa 16pro ya da 16pro max e de yönelebilirsiniz. Onlarda hala çok iyi.Çok video çeken biri değilim ya fotoğrafta öyle. Nişanlım ile birlikteyken foto vs çekiniyorum genelde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oyun içinde redmi 13 pro plus var ikinci telefonum onu kullanıyorum genelde
para varsa asla prodan aşağı düşme tabi max deki tek fark boyut ve ona baplı batarya artışı pro işini görür17 6 taksitte 86.500
17pro 6 taksitte 127 ye geliyor
17 pro max 6 taksitte 150
Hangisini tercih edeyim sizce?