Model olarak attığını düşünüyorum.Olmaz bunlar astranın boşu o kadar para verilmez C4 de hasar kaydı çok ve pahalı.
Sebep ?Lancer falan tr de alınmaz
Model olarak fikir olsun diye attım zaten bilader git bunları al demedim.Olmaz bunlar astranın boşu o kadar para verilmez C4 de hasar kaydı çok ve pahalı.
Cruze çok yakıyor ama LPG ile nasıl olur ?https://www.sahibinden.com/ilan/vas...4-luk-hatasiz-sunroof-extrali-959243853/detay kronik sorunlarını, parça fiyatlarını vs. araştırarak Cruze bakabilirsiniz. Amcam kullanmıştı gayet memnundu. @Denizgezen sen ne düşünüyorsun hocam?
Ayrıca o boş dediğin Astra'nın özelliklerine bir bak istersen koltuk ısıtma, cruise control, yağmur, far, park sensörü vs varOlmaz bunlar astranın boşu o kadar para verilmez C4 de hasar kaydı çok ve pahalı.
Az yakar herhalde.Cruze çok yakıyor ama LPG ile nasıl olur ?
Enjoy boş değil miydi ?Ayrıca o boş dediğin Astra'nın özelliklerine bir bak istersen koltuk ısıtma, cruise control, yağmur, far, park sensörü vs var![]()
Attığım araba Cosmo paket diğerini yanlış attım düzenledim.Enjoy boş değil miydi ?
Ama biliyorum arabayı Megane 3 ve Fluence konforu yok çok fazla hem de aşırı fazla yol ve trim sesi var
Lancer TR de dden alınmaz 1.olarak bana kalırsa parça ve usta sıkıntısı. 2.si 1.8 motor çok yakar şehir içinde Lancer alıpta tüplü sürmek saçma bence bukadar alınmaz.Sebep ?
Piyasası yok motor eski nesil atmosferik yeni nesil 1.0 motorlar ile performansı aynı km uçmuş gitmiş vergisi yüksek yakıtı yüksek Türkiye şartlarında alınacak bir araç değil herkesin kendi kararıdır benim param olsa (imkanım varsa) 20/30 daha koyar 2013 Jetta Octavia Focus Corolla gibi araçlara bakarımSebep ?
Lancera tüp takmak sırt çantası takmak gibiLancer TR de dden alınmaz 1.olarak bana kalırsa parça ve usta sıkıntısı. 2.si 1.8 motor çok yakar şehir içinde Lancer alıpta tüplü sürmek saçma bence bukadar alınmaz.
Sıkıntı yok dostum.Attığım araba Cosmo paket diğerini yanlış attım düzenledim.
Amcam ancak bu kadar çıkabildi maalesef otomatik olmasa daha iyi araçlar olabilirdi ama adam sıkıntı çekiyor manuelde mecbur o yüzden.Piyasası yok motor eski nesil atmosferik yeni nesil 1.0 motorlar ile performansı aynı km uçmuş gitmiş vergisi yüksek yakıtı yüksek Türkiye şartlarında alınacak bir araç değil herkesin kendi kararıdır benim param olsa (imkanım varsa) 20/30 daha koyar 2013 Jetta Octavia Focus Corolla gibi araçlara bakarım