Neler Yeni

Öneri 130.000 ₺ Otomatik Araba Tavsiyesi

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Amcam için düşünüyoruz otomatik olması gerek baş ağrımasın modeli yüksek olsun yeter. C olmasa da olur B sedan hatch falan olabilir.

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Olmaz bunlar astranın boşu o kadar para verilmez C4 de hasar kaydı çok ve pahalı.
Ayrıca o boş dediğin Astra'nın özelliklerine bir bak istersen koltuk ısıtma, cruise control, yağmur, far, park sensörü vs var ;)

erigena.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Taha Kerim
Megane 3, Hyundai Getz, Ford Focus, Eğer severse düşük km li eski kasa Kedi göz Mercedes E200 alınır siz severmisiniz bilmiyorum ama ben hastasıyım hatasız bulunabilinşrse sorun olmaz mercedes için komple boyalı olması bir sorun değil bence. Kısaca dediğiniz rakam çok arada bir rakam az bakayım dedimde biz 60bine bakıyoruz bukadar arada kalmadım 😂

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Ayrıca o boş dediğin Astra'nın özelliklerine bir bak istersen koltuk ısıtma, cruise control, yağmur, far, park sensörü vs var ;)
Enjoy boş değil miydi ?

Ama biliyorum arabayı Megane 3 ve Fluence konforu yok çok fazla hem de aşırı fazla yol ve trim sesi var

rookie27

80+ Gold
Piyasası yok motor eski nesil atmosferik yeni nesil 1.0 motorlar ile performansı aynı km uçmuş gitmiş vergisi yüksek yakıtı yüksek Türkiye şartlarında alınacak bir araç değil herkesin kendi kararıdır benim param olsa (imkanım varsa) 20/30 daha koyar 2013 Jetta Octavia Focus Corolla gibi araçlara bakarım

Halil014

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
İbrahim Halil Çelik
Lancer TR de dden alınmaz 1.olarak bana kalırsa parça ve usta sıkıntısı. 2.si 1.8 motor çok yakar şehir içinde Lancer alıpta tüplü sürmek saçma bence bukadar alınmaz.
Lancera tüp takmak sırt çantası takmak gibi :)

Attığım araba Cosmo paket diğerini yanlış attım düzenledim.
Sıkıntı yok dostum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Piyasası yok motor eski nesil atmosferik yeni nesil 1.0 motorlar ile performansı aynı km uçmuş gitmiş vergisi yüksek yakıtı yüksek Türkiye şartlarında alınacak bir araç değil herkesin kendi kararıdır benim param olsa (imkanım varsa) 20/30 daha koyar 2013 Jetta Octavia Focus Corolla gibi araçlara bakarım
Amcam ancak bu kadar çıkabildi maalesef otomatik olmasa daha iyi araçlar olabilirdi ama adam sıkıntı çekiyor manuelde mecbur o yüzden.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,139
Üyeler
167,615
Son üye
sezZ
Top Bottom