Hocam şu msjım arada sıkıştı galiba cevap vermedindeMegane 3, Hyundai Getz, Ford Focus, Eğer severse düşük km li eski kasa Kedi göz Mercedes E200 alınır siz severmisiniz bilmiyorum ama ben hastasıyım hatasız bulunabilinşrse sorun olmaz mercedes için komple boyalı olması bir sorun değil bence. Kısaca dediğiniz rakam çok arada bir rakam az bakayım dedimde biz 60bine bakıyoruz bukadar arada kalmadım
Şu opellerin triptonik şanzımanı o kadar kötü kiOpel Astra Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Opel Astra fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Citroën C4 Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Citroën C4 fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
0.9 898cc ne ya motosiklet motoru gibiRenault Clio Fiyatları & Modelleri sahibinden.com'da
Satılık Renault Clio fiyatları ve araba modellerinin en güncel ilanları Türkiye'nin en büyük otomobil pazarı sahibinden.com'da!www.sahibinden.com
Şuraya şu paraya sedan güzel motoru olan km düşük otomatik vites modelli atabileceğim bir tane araba kalmamış
2006 model araba 100k para olmuş ne atacağımı bilemedim cidden
Denk gelirse 1.5 dizel fluence bakın hocam piyasada bu paraya dahi araba kalmamış yazık halimize
Tce turbo motor bir çok yüksek hacim atmosferikten iyi
Arkadas sanacan Top Gear da çalısıyon ulan sana f16 motorlu sahin versek gene bir sorun bulursunŞu opellerin triptonik şanzımanı o kadar kötü ki
Yavaş vites atıyor
Manuel olsa uçar gider dediğin araba bildiğin bisiklete dönüşüyor
Rampada devrini alıyor 2'e atıyor sonra bayılıyor rampada bildiğin duruyor 1e tekrar alıyor sonra tekrar 2 tekrar bayılıyor
Kendin artırırsan rampada sorun olmaz ama ben şahsen o şanzımanı önermem
Onlarda normal manuel gibi sadece gazı bırakınca debriyaja basıyor
Kardeşim adam arabaların içinde büyümüş senden benden daha bilgili. Arabanın sorununu biliyor ki söylüyor. Her sorunu söylemesi normal bir şey.Arkadas sanacan Top Gear da çalısıyon ulan sana f16 motorlu sahin versek gene bir sorun bulursun
Arkadas sanacan Top Gear da çalısıyon ulan sana f16 motorlu sahin versek gene bir sorun bulursun