borsakaplanı
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
- Bütçe
- 1259
gymde iyi gurultu engellemesi olan kulaküstü daha iyi olur ses kalitesi iyi bir kulaklık istiyorum muzik için kullanıcam
jbl olanlara bakgymde iyi gurultu engellemesi olan kulaküstü daha iyi olur ses kalitesi iyi bir kulaklık istiyorum muzik için kullanıcamjbl
hocam padleri cok kotu yajbl olanlara bak
kucuk yanihocam padleri cok kotu ya
butçemi aşıyor kralAnker Soundcore Q21i NC Bluetooth Kablosuz Kulaklık - Aktif Gürültü Önleyici ANC - 40 Saate Varan Şarj Süresi -Siyah -A3004 (Anker Türkiye Garantili)
gymde iyi gurultu engellemesi olan kulaküstü daha iyi olur ses kalitesi iyi bir kulaklık istiyorum muzik için kullanıcam
Hocam spor yaparken salonda kullanmalık demiş adam uzay mekiği gibi mi gezsin.https://gank.com.tr/machenike-gx30-gri-kablolu-gaming-kulaklik-96 1400e düşüyor buda 200tl indirim var bu ikisi kesinlikle değerlendir hocam forumlarda konulara bakabilirsin bu fiyat bandında en çok tutulan 2 ürün![]()
Havit Gamenote H2002P Rgb 7.1 Usb Mikrofonlu Siyah Gaming Oyuncu Kulaklığı
Kablolu Bağlantı Türü Kablo Uzunluğu 2-5 m 53mm (Yüksek Manyetik) Hoparlör RGB Aydınlatma Kablo Ucu USB 2 Yıl Distribitör Garantiliwww.havitstore.com.tr
hahahahah gercekten oyleHocam spor yaparken salonda kullanmalık demiş adam uzay mekiği gibi mi gezsin.