iade edersen vergi sana geri iade olmuyor.merhaba dostlar bilmeden 159pro aldım vergiyle 1300tl geldi ama galiba indirim kodu vb şeyler varmış iade edip tekrardan satın alsam mı
normal en ucuz kaça alınabilirdiMızrak girmiş artık yapacak bir şey yok. İade edersen ödediğin vergiler iade olmaz zarara girersin. Ben 650 liraya almıştım. Nasip kısmet.
normal fiyatı vergilerle kaça geliyordu
Ben vergiler dahil 650 TL'ye aldım. En ucuz 650 civarı oluyor.normal en ucuz kaça alınabilirdi
ohaa bedava. ne zaman böyle indirime girer ki. bir de bu ürün türkiyedeki hangi ürüne denktir kalite açısındanBen vergiler dahil 650 TL'ye aldım. En ucuz 650 civarı oluyor.
Benim de aynı 27 ekimde gümrüğe girmiş
ohaa bedava. ne zaman böyle indirime girer ki. bir de bu ürün türkiyedeki hangi ürüne denktir kalite açısından
Şuanki indirim ile zaten vergiler dahil 650 TL'ye alınabiliyor. Sadece ekstra indirim + %20'lik indirim kuponu gerekiyor onlar da her hesaba verilmiyor. Kaliteye gelecek olursak, malzeme kalitesi hakkında pek bir bilgim yok ama hem MCU olarak hem de diğer özellikler olarak Logitech G Pro X Superlight ile kafa kafaya yarışacak seviyede. Hatta eğer malzeme kalitesi iyiyse onu bile geçebilir. Tam bir F/P canavarı yani. 4000 TL'lik mouse'lar ile aynı klasmanda.Baya girmiş bize he sence iade edip tekrar alsam mı