❌İndirim Bitti! 13400F, 4060 Ti 16GB, 1 TB SSD, (DDR5) | 30,000₺ | ITOPYA

Sanırım bende yapıştırıcam cumayı beklemeli miyim

1tb ssd var kasa iyi ddr5 sistem ve 16gb ekran kartıda asus bu fiyata daha önce hiçbir editörde görmedim saçmalamayın daha iyi fiyatlı (kaliteli) sistem mi çıktı da biz görmedik

bence normal fiyat 16 GB Ekran kartı bu devirde bulmak zor sistemlerde ayrıca ddr4 alırım demiş biri de gelecek için alınıyor ddr4 alırsan ileride sadece ram değil anakart da alman lazım yükseltmek için gereksiz uğraş sistem iyi duruyor Ayrıca 1TB SSD Çok şık durmuş

Amd kalmadı herhalde ellerinde son gelen hazır sistemler hep 12400 13400fli

aralık ayı içinde bütün Nvidia 4000 serisi kartlar stoklarda bitecek ve 5000 serisinin önü açılacak daha sonra çok ciddi fiyat artışı ile 5000 serisi piyasaya girecek akabinde elinde 3-5 tane 4000 serisi kart olan satıcılar fiyatları uçuracak 4060 ın fiyatını 15-16k dan aşağı göremeyeceğiz hazır olun

Ben aldım geçen ay. Ssdyi dışarıdan aldım 1 TB. Kasayı da thermaltake s200 tg yaptım. Çok memnunum. 2k monitörle oynadığım tüm oyunları ultra ayarlarda oynuyorum.
Kaça geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam yarın cuma günü hem vatan hem itopya kampanya yapacak onu bekle derim. galiba iyi bi şeyler olacak
bekleyeceğim sanırım ama stok biterse büyük pişmanlık yaşarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,696
Üyeler
186,520
Son üye
cevaphakki
Geri