manisfesto
80+
- Reaksiyon skoru
- 55
Sanırım bende yapıştırıcam cumayı beklemeli miyim
onu da düşündüm olmadı iptal ederim daha iyisi denk gelirseSanırım bende yapıştırıcam cumayı beklemeli miyim
13400f tokatlıyor 7500fiŞunun hiçbir şeyini ellemeden sadece işlemciyi 7500F, anakartı da muadil AM5 seçip aynı fiyattan satışa koysalar peynir ekmek gibi gider ama yapmıyorlar. İnatla yapmıyorlar.
Vatan'da vardı aynı sistem 34 civarınaAlınır mı am5 7500f & 7700xt sistem bekliyordum ama artık dayanacak takatim kalmadı
yani bunu almalı mıyım arkadaşlar çok kararsız kaldımVatan'da vardı aynı sistem 34 civarına
karar senin hocam ben bi gazladım kendimi aldım dışarıda sadece ekran kartı 25-30kyani bunu almalı mıyım arkadaşlar çok kararsız kaldım
hocam yarın cuma günü hem vatan hem itopya kampanya yapacak onu bekle derim. galiba iyi bi şeyler olacakAlınır mı am5 7500f & 7700xt sistem bekliyordum ama artık dayanacak takatim kalmadı
Ben aldım geçen ay. Ssdyi dışarıdan aldım 1 TB. Kasayı da thermaltake s200 tg yaptım. Çok memnunum. 2k monitörle oynadığım tüm oyunları ultra ayarlarda oynuyorum.yani bunu almalı mıyım arkadaşlar çok kararsız kaldım
Kaça geldiBen aldım geçen ay. Ssdyi dışarıdan aldım 1 TB. Kasayı da thermaltake s200 tg yaptım. Çok memnunum. 2k monitörle oynadığım tüm oyunları ultra ayarlarda oynuyorum.
bekleyeceğim sanırım ama stok biterse büyük pişmanlık yaşarımhocam yarın cuma günü hem vatan hem itopya kampanya yapacak onu bekle derim. galiba iyi bi şeyler olacak