13400f rtx3070 sistem nasıl?

Bu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13400f ile diyorum ben o yüzden
ha anladım. bence deger hocam daha guncel bır kart ve kompenent olarak daha ust bır kart

3060 ile 3070 arasında kaç fps var ? yine 3k fark var yine benzer fpsler
Testlerde gördüğüm kadarı ile bu kadar az değil. 20 fps civarı var. Ama 3070ti bazı oyunlarda farkı 5 fps falan. Ama tabii ki ti daha mantıklı diyorsanız değerlendireyim.

ha anladım. bence deger hocam daha guncel bır kart ve kompenent olarak daha ust bır kart
Gerçekten daha mantıklı ise değerlendireyim

Testlerde gördüğüm kadarı ile bu kadar az değil. 20 fps civarı var. Ama 3070ti bazı oyunlarda farkı 5 fps falan. Ama tabii ki ti daha mantıklı diyorsanız değerlendireyim.
Yani oyun bazlı değişir fakat ortalama olarak her model arasında 10 20 fps arası fark var ama ileriye dönüklük açısından bakarsak bekleyip 4070li ekran kartlı bir sistemde alınabilir bütçenin üstüne biraz daha ekleme yaparak tabii

Yani oyun bazlı değişir fakat ortalama olarak her model arasında 10 20 fps arası fark var ama ileriye dönüklük açısından bakarsak bekleyip 4070li ekran kartlı bir sistemde alınabilir bütçenin üstüne biraz daha ekleme yaparak tabii
Ort ne kadar olur? Maks yapabileceğim o da zorlayarak 29 veya 30

Ort ne kadar olur? Maks yapabileceğim o da zorlayarak 29 veya 30
hocam zaten saun 4070 ti ekran kartı ortalama 25k sızın o sekılde bır ssıtem almanız masraflı olucaktır

hocam zaten saun 4070 ti ekran kartı ortalama 25k sızın o sekılde bır ssıtem almanız masraflı olucaktır
4070 olabilir mi acaba

Kararsız kalıyorum. Islemci güncel ama 3070 mı alsam yoksa bekleyip 4070lere mi baksam. Fiyat artma riski de var

45k dan baslıyor suan 4070 ti ekran kartlı sistemler

Ham hali de güzel ama ben ssd yi 980 pro ve anakartı tuf b760m plus (prime 760 plus da olabilir ama tuf daha mantikli bence) yapıp almak istiyorum. Nasıldır?
Dehşetül vahşet pahalı geldi bana

4070 olabilir mi acaba

Kararsız kalıyorum. Islemci güncel ama 3070 mı alsam yoksa bekleyip 4070lere mi baksam. Fiyat artma riski de var
arada en az 1.5kat fıyat farkı olucaktır yenı sıstemlerde ne ıs yapıcaksınız sız bu sıstemle

Dehşetül vahşet pahalı geldi bana
pahalı degıl aslında ama ben tercıh etmem sahsen

Geri