telefoncudan alacağım açıklamada yazdığına göre her şeyi orjinal ve kasası çok temizmiş beyaz renk hoşuma gittiTemizse alınır neden alınmasın. Almadan önce alacağın kişiye rica et 1 gün önceden şarjını fullesin ve telefonu sürekli kullansın senin yanına %20 şarjla falan gelsin oradaki ekran açık kalma süresine bekleme süresine falan dikkat et.
Tamir görmemiş ise ve temiz ise dediğin gibi al.13500 liraya S22 buldum şuanda oturduğum ilde sorunsuz en uygun sizce bu fiyattan alınır mı?
Alınmaz diyorsanız 10000 liraya S21 fe var fe olduğu için tercih etmek istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz?
s22 lerde ısınma sorunu var diyorlardı hocam kronik sorunlarını araştırın öyle alın. s21 fe hiç bulaşmayın13500 liraya S22 buldum şuanda oturduğum ilde sorunsuz en uygun sizce bu fiyattan alınır mı?
Alınmaz diyorsanız 10000 liraya S21 fe var fe olduğu için tercih etmek istemiyorum ama siz ne düşünüyorsunuz?
Hocam s21 s22 s23 ufak kasaların hepsinde ısınma var. Ufak kasa olduğu için çok çabuk ısınıyor. Benim s21 fena yanıyors22 lerde ısınma sorunu var diyorlardı hocam kronik sorunlarını araştırın öyle alın. s21 fe hiç bulaşmayın
Net değer iyi fiyat bence temizse.13500 liraya S22 buldum şuanda oturduğum ilde sorunsuz en uygun sizce bu fiyattan alınır mı?
Günde 4-5 saat kullanacağım oyunda oynamıyorum yeter herhalde çok benim için aldığım fiyattan satabilir miyim benim için o biraz daha önemli pahalı değil, değil mi?Bataryası biraz zayıf ona göre. Aktif kullanıcıysan üzer.